Військовий з Хмельниччини не з'явився на службу після лікування. Його судили

Військовий з Хмельниччини не з'явився на службу після лікування. Його судили
Ілюстративне фото
  • Чоловік виписався з психіатричної лікарні та мав прибути до військової частини.
  • Але не зробив цього, а натомість поїхав додому.
  • У суді пояснив, що працював, аби допомогти сім'ї.

Наприкінці жовтня 2022 року військовослужбовець — водій окремого стрілецького батальйону оперативного командування «Захід» — проходив лікування у Хмельницькому обласному закладі з надання психіатричної допомоги (психіатрична лікарня у Скаржинцях). Він мав повернутися на службу 11 листопада, але не зробив цього. Натомість поїхав додому та був там понад рік. Затримали військового вдома 14 січня цього року. Про це з посиланням на реєстр судових рішень повідомляє Zaxid.net.

У суді військовий визнав свою провину. Пояснив, що у жовтні 2022 року повернувся з Харківської області та лікувався у Скаржинцях. Після виписки поїхав додому та працював, аби допомогти своїй сім'ї. Це тривало доти, доки його не затримали поліцейські.

З документів суду відомо, що чоловік одружений та утримує двох неповнолітніх дітей. У травні 2022 року його судили за аналогічне правопорушення та призначили іспитовий термін.

Відео дня

Ярмолинецький районний суд визнав чоловіка винуватим у нез'явленні на службу info до військової частини та призначив покарання — п'ять років та один місяць ув'язнення. Вирок ще не набув чинності, його можна оскаржити в апеляції.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ira Irina

    А психам можна давати зброю ???😳 Як вже криша там поїхала , що з нього ще хочуть ??? Чи на убой в один кінець посилають і байдуже як людина там
  • Павло

    А до п'яти років ще один місяць це як комплімент від сідді. Вишенька на торті.
    А взагалі то інформацію подають якісь неуки...
  • תִינוֹק

    А нічого що він вже відвоював своє ? Чи психічні розлади з'явились просто так? Зусім вже охреніли, 😡😡😡😡
  • nina kolomiyets

    Ментів посилайтеся

keyboard_arrow_up