Водій під наркотиками хотів відкупитися від поліції. Буде суд

Водій під наркотиками хотів відкупитися від поліції. Буде суд
Обличчя приховано поліцією
  • Це сталося у Славуті Хмельницької області.
  • Чоловіку загрожує до 4 років вʼязниці.

Вулицями міста Славута розʼїжджав автомобіль «Renault Laguna». За кермом був 28-річний чоловік. Його у вечірній час зупинили працівники сектору реагування патрульної поліції. Це було на початку лютого цього року.

Під час спілкування із чоловіком поліцейські помітили в нього явні ознаки наркотичного спʼяніння. Аби уникнути відповідальності, він запропонував поліцейським «вирішити справу на місці» за винагороду. 

 — Порушник наполягав на своєму попри попередження про кримінальну відповідальність. Врешті, він поклав кошти у салоні службового автомобіля, — повідомляють в поліції. — Дії чоловіка правоохоронці зафіксували на нагрудні відеореєстратори. Пропозицію неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група.

Відео дня

Поліцейські Шепетівського райуправління вже завершили досудове розслідування та передали матеріали до суду. Справа буде розглядатися за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Згідно із нею, чоловіку загрожує:

  • штраф від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян
  • обмеженням волі на строк від 2 до 4 років
  • або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також:

Алкоголю в 12 разів більше норми: у Хмельницькому спіймали п’яного водія

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Степан Томашевський

    Такім потворам вообще потрібно лишати довічно свідоцтва на керування авто..Скількі невинних людей гине і каліками залишаються церез горе водіїв..

keyboard_arrow_up