“Я машину не палив” і “мені погрожували”. Нові деталі ДТП на Подільській

“Я машину не палив” і “мені погрожували”. Нові деталі ДТП на Подільській
  • Сьогодні, 23 травня, перед судом постав 21-річний Артур Карапетян, який на “Opel” збив бабусю і втік.

  • Хлопець вину визнає, але заперечує, що спалив автомобіль після аварії.

  • Має свою версію подій, які сталися 20 травня. Водій заявив, що йому погрожували невідомі чоловіки, які нібито були поліцейськими.

Сьогодні, 23 травня, в Хмельницькому міськрайонному суді вирішували, що робити із 21-річним Артуром Карапетяном. Чоловік в неділю на перехресті Подільської і Проскурівського підпілля наїхав на бабусю і втік. Згодом його авто знайшли спаленим. Хлопця разом із трьома друзями затримали поблизу села Шумівці. Суддя Олександра Вітушинська обирала міру запобіжного заходу для водія. На засіданні прозвучали нові деталі і версії подій, що трапилися до та після ДТП.

Ховав обличчя

У залі суду підозрюваний Артур Карапетян сидів у спеціальній кабінці за склом. Поруч стояли поліцейські. Хлопець не захотів, аби його фотографували чи знімали на відео журналісти. Звернувся із цим проханням до суду. Суддя Олександра Вітушинська погодилася і заборонила знімати Артура Карапетяна у залі, де було засідання. Тому зняли момент, коли його виводили із суду і садили в автомобіль, яким повезли до СІЗО. Як видно на відео, хлопець відвертався від камер журналістів.

Відео дня

via GIPHY

Вину визнав і каже, що йому погрожували

Троє друзів, з якими їхав Артур Карапетян, підтвердили, що саме він був за кермом. Про це повідомив слідчий ГУ Нацполіції. Не заперечує цього і сам підозрюваний. Про той день Артур багато не говорив. Як саме сталася аварія, чому покинули жінку напризволяще - не пояснив. Проте розповів судді якусь дивну історію про те, що йому начебто погрожували невідомі чоловіки. А коли він почав тікати від них - збив світлофор та 74-річну жінку.

  • Я свою вину визнаю. Як це все трапилося, я не бачив, - каже Артур Карапетян. - Перед тим до нас підійшли якісь чоловіки і почали показувати “корочки” поліцейських і погрожувати нам. Я злякався і почав тікати. Коли розвертався, наїхав на щось металеве.

За інформацією слідчого, потерпіла досі перебуває у лікарні у важкому стані без свідомості.

“Я не палив”

Після ДТП Артур Карапетян на авто втік, поїхавши через Подільську і Свободи до Шумівців. Фрагмент його втечі було знято на автомобільний відеореєстратора. Пояснювати в суді причину втечі не став.

Біля Шумівців автомобіль і знайшли. Щоправда, від нього вже нічого не залишилося. За однією із версій правоохоронців, спалили транспортний засіб спеціально. Слідчий припускає, що це могли зробити для того, щоб приховати доказ. Чи дійсно був факт підпалу, зараз перевіряють за допомогою додаткових експертиз. А сам підозрюваний каже, що автомобіль загорілося сам.
  • Я не палив. Ми просто їхали по грунтовій дорозі. Багато раз торкалися дном землі, почала димітися і перестала їхати машина, - каже Артур Карапетян.

Їхав п’яним на “бляхах”

Як повідомив слідчий, після затримання Артур Карапетян пройшов тест на стан сп’яніння. Він підтвердив, що хлопець був п’яним, коли керував автомобілем.

Додамо також, що автомобіль був на іноземній реєстрації. До того ж, Артур Карапетян ніс відповідальність за адміністративні правопорушення. Про це йшлося на судовому засіданні. За даними слідства, водій неодноразово порушував правила дорожнього руху.

Суддя Олександра Вітушинська

Може вийти за 141 тисячу

Вислухавши усі аргументи сторін обвинувачення і захисту, суддя відправилася в нарадчу кімнату приймати рішення. Згідно з рішенням, Артур Карапетян має бути в СІЗО до 17 липня цього року на час, поки триватиме слідство.

Та чи буде він там увесь визначений термін, поки невідомо. Хлопець може вийти під заставу. Визначена сума - 140 960 гривень. Також він може оскаржити дане рішення. Має на це термін у п’ять днів. Слідкуйте за розвитком подій на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Таша

    Людина померла!!!! А його відпускають під залог???!!! Українські закони просто вбивають!!!!! Посадити на довго, а потом відправити туда звідки родом!
  • _ Devis _

    Посмотрите на лицо. Сразу видно бандит
  • Анонім

    Лишить гражданства, посадить падлюку, пусть отсидит, а потом депортировать, без права вьезда пажизненно. Пусть дома выпендривается.
  • Горячая Дарина

    ужас, едут к нам ,и такое ужасное отношение к людям страны у которой ты в гостях...
    ни совести ,ни мозгов.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up