За які злочини найчастіше судили в Хмельницькому у 2023 році (ІНФОГРАФІКА)

За які злочини найчастіше судили в Хмельницькому у 2023 році (ІНФОГРАФІКА)
Фото ілюстративне
  • Проаналізували вироки Хмельницького міськрайонного суду від 1 січня до 24 серпня цього року.
  • Дізнавайтеся, за які злочини судили найчастіше. 
  • Підготували інфографіку.

Від 1 січня до 24 серпня цього року в Хмельницькому міськрайонному суді винесли сотні вироків за різними кримінальними справами. Всі вони подані в Єдиному державному реєстрі судових рішень

Журналістка vsim.ua проаналізувала всі винесені вироки за вище вказаний період. Таким чином дізналася, за якими статтями Кримінального кодексу України судили людей. 

Так, найчастіше у Хмельницькому засуджували за крадіжки - 98 вироків. А також за виробництво/придбання/зберігання наркотиків без збуту. Таких вироків було 87.

Відео дня

Є злочини, за які винесено по одному вироку. З-поміж з тих, за які судили найрідше, такі: 

За які злочини цього року судили найчастіше - переглядайте в інфографіці.

Також нагадаємо: у березні цього року в телемарафоні "Єдині новини"  міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомляв, що в порівнянні з довоєнним часом загальна кількість злочинів в країні зменшилася на 10%, а кількість майнових злочинів – на 40%.

Порівнюючи криміногенну ситуацію з довоєнним 2021 роком, міністр зазначив, що кількість злочинів зменшилася на 10%. Що стосується крадіжок, грабежів, розбоїв - їх кількість зменшилася на 40%.

Раніше ми вам розповідали, як карають ухилянтів від військової служби на Хмельниччині. Тоді з’ясувалося, що вироки протягом п’яти місяців отримали десять чоловіків, а ще одному підтвердили штраф. Трьом мешканцям області дали реальні терміни. А серед «умовно» засуджених є учасник АТО. Більше про це дізнавайтеся в окремому матеріалі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    А де хоч один вирок чиновникам за корупцію і порушення прав людей ?



    Чи в нас лише звичайних людей судять ?
  • Оксана Білик

    100%
  • Олександр

    Яка у нас система мы все прекрасно видим.

keyboard_arrow_up