Знущання в прямому ефірі: блогера Артура Сороченка оголосили в розшук

Знущання в прямому ефірі: блогера Артура Сороченка оголосили в розшук
Скрін з відео з каналу Артура Сороченка
  • В одній з багатоповерхівок Бердичева жорстоко знущалися над чоловіком у прямому ефірі. 
  • Робили це блогери, серед яких був відомий у Хмельницькому Артур Сороченко.
  • Нещодавно у дворі будинку, де проходили знущання, знайшли мертвого чоловіка. 
  • Що про це відомо і куди подівся сам Сороченко?

В одному з дворів Бердичева нещодавно знайшли ледь живого чоловіка. “Швидку” до нього викликала сусідка, яка випадково почула звук його падіння. У сюжеті “Надзвичайних новин” повідомляють, що незнайомець, який лежав у калюжі крові, був босий і майже голий. Дорогою до лікарні, чоловік помер.

У поліції припускають: чоловік міг випасти з квартири блогерів

Справу взялися розслідувати правоохоронці. Вивчаючи траєкторію падіння чоловіка, з’ясували: він міг впасти з 5 поверху. А саме з тієї квартири, де нещодавно блогери видирали волосся й били чоловіка в прямому ефірі. Йдеться про ті самі знущання, які виконувалися на замовлення підписників блогером Артуром Сороченком і його компанією. 

Відео дня

Минулого разу брудне шоу перервала поліція, що увірвалася до квартири. Цього разу “застукати” за ділом їх не вийшло. Стрім записували троє жінок. Як йдеться в сюжеті “Надзвичайних новин”, всі вони є мешканцями Бердичева. Правоохоронці їх допитали та відпустили. Загибель чоловіка наразі розслідують за статтею 115 ККУ (Вбивство). Проте в поліції припускають і можливість нещасного випадку. А от мешканці цієї ж багатоповерхівки впевнені: причиною загибелі є доведення блогерами до самогубства. 

Куди подівся Сороченко?

Раніше жертвою знущань в прямому ефірі виявився бердичівлянин, якого блогери обманом заманили до квартири. Йдеться про скандального Сороченка і його компанію. Відбувалося все за наступною схемою: глядачі замовляли знущання за гроші, а відтворювали їх у реальності. 

Після візиту правоохоронців, було вилучено всю техніку, за допомогою якої здійснювався запис. А от самим блогерам оголосили про підозру за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. На сайті ГУНП у Житомирській області йдеться, що після проведення необхідних слідчих дій можлива кваліфікація й за іншими статтями Кримінального кодексу. Причетним до правопорушення може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років. 

Видирали волосся і били: блогер Сороченко і його компанія знущалися над чоловіком у прямому ефірі (ВІДЕО)
Скрін з сюжету "Надзвичайних новин"

Вже після цього блогерський слід простиг. І Сороченка, і його двох друзів оголосили в розшук. Про це йдеться на сайті  МВС України. Зазначають, що скандальний блогер “Малиш” зник 28 травня цього року. 

Крім того, чекають на Артура Сороченка і в Хмельницькому. Адже 20 липня суд розгляне справу побиття блогером АТОвця. Нагадаємо, сталося це минулого літа, на вулиці Свободи. Тоді подія зацікавила правоохоронців і хмельницьких активістів. Зустріч із останніми закінчувалася для Сороченка “підмоченою” репутацією. То його сечею обіллють, то фарбою.  Згодом блогеру обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Пізніше Сороченка відпустили під заставу, а його справу передали до суду. Розглянути її так і не вдалося через відсутність то потерпілого, то обвинуваченого. Та й чи вдасться зробити це цього місяця - запитання без відповіді.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Vladimir Gordienko

    Там уже и жена его отличилась
  • Костыль

    Ну Малэээээш , ну нахуя ?!! Брррр брррр.
  • Минута 39 38

    Шо ты делаешь? Шо ты должен делать?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up