Два дні поспіль в кінотеатрі Шевченка безкоштовно показуватимуть кіно

Два дні поспіль в кінотеатрі Шевченка безкоштовно показуватимуть кіно
ХМР
  • В обласному центрі влаштують кінопокази фільмів про джаз в рамках Програми навчально-просвітницьких заходів "Поджазуємо?!". 

 

11 та 12 вересня у кінотеатрі імені Шевченка в обласному центрі влаштують кінопокази фільмів про джаз. Їх організовують в рамках Програми навчально-просвітницьких заходів "Поджазуємо?!", повідомили у міськраді.

Початок показів о 19.00. Вхід вільний. Покази відбудуться із дотриманням карантинних обмежень.

- 11 вересня хмельничанам покажуть фільм "Рей" (2004)

Відео дня
  • Це біографічна драма Тейлора Гекфорда. Стрічка отримала два «Оскари»: найкращий актор — Джеймі Фокс, найкращий звук. Бюджет склав 40 мільйонів доларів. Фільм заснований на автобіографії Рея Чарльза, виданої в 1978 році, яка називалась «Брат Рей» (одне з прізвиськ Рея Чарльза).
     

- 12 вересня фільм "Опівнічний Джаз" (1986)

  • американо-французький музичний кінофільм 1986 року режисера Бертрана Таверньє. Фільм отримав низку національних та професійних кінопремій. У цьому фільмі глядач зустріне всі ознаки, притаманні джазу: атмосферу вечірніх міст, тютюновий дим, тьмяне освітлення клубів, голоси труби та саксофону, темношкірі натхненні обличчя, присмак алкоголю на губах, історії людських драм від незнайомців та сліди поцілунків від самотніх жінок.  

Читайте також: Екологічна акція. Хмельничани влаштують прибирання на березі річки
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up