Гінеколог, ексХолостяк і коміки: підбірка хмельничан у ТікТок

Гінеколог, ексХолостяк і коміки: підбірка хмельничан у ТікТок
  • За останніх кілька років ТікТок став мега-популярним. 
  • Короткі відео швидко стають вірусними і набирають мільйони переглядів. 
  • Зазирнули у додаток, аби поглянути, що там знімають хмельничани.

Короткі "залипаючі" відео з ТікТок бачив, напевно, кожен. За останніх кілька років додаток заполонив увагу не лише тінейджерів, а й старше покоління. Контент у соцмережі різноманітних: від гумористичних роликів, до лайфхаків, танців і так званих "ліпсінків" (синхронне виконання слів пісні під фонограму). Кожне відео коротке, з музикою і швидкою зміною картинки, через що погрузнути в цьому морі контенту можна на кілька годин. Є тут і свої тренди, які розлітаються зі швидкістю світла.

ТікТок освоюють політики, вчителі, б'юті майстри і навіть лікарі, які знімають або розважальний контент або ж показують свою експертність. 

Хмельничани теж не відстають і успішно "влітають" у рекомендації зі своїми відео. Гінеколог з пацієнтами, популярний ексХолостяк, модель чи співачка. Хто з хмельничан популярний у ТікТок і які відео там знімають?

Відео дня

vanya_dollar

Блогер, на ім'я Ваня Доллар має 2,3 мільйона підписників та 73 мільйона лайків. Гумористичні ролики з назвою “Коли друг олігарх” набирають за сотню тисяч вподобань від користувачів. 

@vanya_dollar

Когда друг олигарх😍

♬ оригинальный звук - Ваня Доллар


elisenrik

Дівчина-модель з Хмельницького. Розвиває як Instagram, так і цю соцмережу. Має 47,7 тисячі слідкувачів, а також 2,8 мільйона уподобань. На сторінці хмельничанки як трендові відео, так і ролики з “бекстейджів” модельних зйомок або просто контент, який користувачі називають лайфстайл. 

@elisenrik

буду рада видеть вас в своем инстаграме @elisenrik❤️

♬ h_b_prince - h_b_prince

buyany_video

Відео подружжя Альони і Сергія Буянів набули популярності в Instagram, тому гріх було не спробувати підкорити ще у ТікТок. Тут хмельничани назбирали 35,5 тисяч підписників і 531,4 тисячі лайків.. “Типова жінка”, стосунки зятя з тещею, відпочинок наших в Туреччині і тому подібне. Життєві гумористичні відоси пари збирають по кілька сотень тисяч переглядів.

@buyany_video 100% твоя подруга 😂#буяни_відео ♬ оригінальний звук - #Буяни_відео

_gomeska_

Мама двох доньок та успішна інста-блогерка теж підкорює ТікTок. Дівчина має 30,2 тисячі підписників  і 277,1 тисячу лайків. Відео Гомес має переважно гумористичний характер. Це понад 90% її контенту у TikTok. Інша частина - власні міркування чи висловлювання стосовно стосунків чоловіків і жінок. Ролики дівчина знімає переважно сама в домашній обстановці або в спортзалі. 

@_gomeska_

😂

♬ оригинальный звук - юлиана


andreyovcharuk1

“Найкрутіші відоси різного жанру. Розказую цікаві речі”, - так написав на своїй сторінці блогер. Андрій має 33,4 тисячі підписників і 619,2 тисячі лайків. Переважна більшість контенту - гумористичні ролики,  відео з тусовок чи пародії. 

@andreyovcharuk1 Красива жінка незаміжня #хмельницький #сразуврек #сразувтоп ♬ оригинальный звук - Andrey Ovcharuk


onyshchuk_9

Хмельничанин Вадим має 28,5 тисячі підписників та 675,2 тисячі вподобань. Себе підписав як власник BMW, що важко не помітити на сторінці. Адже на кожному відео - біла автівка. Дрифтування, знімання себе за кермом і багато іншого, чим полюбляють ділитись деякі водії.

@onyshchuk_9 Жду в инсте onyshchuk_9 #хмельницький #bmw #рекомендации #f30 #хмельницкий #винница #бмв #хочуврек #рек #тренды #m3 #328i ♬ оригинальный звук - Одобрено✅👍


superolegodessa

Хмельницький фітнес тренер Олег Плахотнюк і в минулому претендент на серце Злати Огнєвіч теж підкорює трендову соцмережу. Обрав той самий нік, що й в Instagram, щоправда, в ТікТок ексХолостяк набрав меншу кількість підписників - 4651. Лайків в Олега на сторінці - 63 тисячі. Що ж знімає? Милі відео з доньками, з напарниками по проєкту “Холостячка”, а також ролики з тренувань у спортзалі. 

@dasha_stavnicha А вы знали какого мы с Олегом @superolegodessa возраста?🤪 #дашаставнича #dashastavnicha #холостяк11 #дашахолостяк11 #олегплахотнюк #олегхолостяк ♬ original sound - Даша Ставнича

 

ilonakupko

Хмельничанка, яка “розірвала” шоу “Х-фактор своїм хітом “Опа опа”, теж тут. До слова, популярність Ілони Купко не закінчилась 6 років тому. Дівчина перебралась до ТікТок, аби далі завойовувати прихильників і ділитись з ними своєю творчістю. Має в соцмережі поки лише 1097 підписників, а також 4390 лайки. Опису на сторінці - немає. На відео співачка знімає себе, показує виступи у нічних клубах і ділиться уривками шоу, на яких “засвітилась”. Також інтригує підписників голих відео ніг і себе у спідньому. 

@ilonakupko Сольний концерт на Сардинії літо 2021 "Опа опа - тише тише " #Sardinia #Ukrainian girls #myheroacademia ♬ оригінальний звук - user5128286514834

gynecologist_kuprata

Анна Купрата - сучасний жіночий лікар. Медик не лише приймає пацієнток на гінекологічному кріслі, а й знімає з ними тік токи. На своїй сторінці жінка розвінчує популярні міфи, дає роз’яснення щодо прийому протизаплідних, а також знімає жартівливі ролики про перший прийом в гінеколога. 
В Анни Купратої - 108 підписників, а також 796 вподобань.

@gynecologist_kuprata

 

♬ оригінальний звук - Anna Kuprata


 
 Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Olga Matsyuk

    Які часи такі і нрави) 🙈
  • Kostia Prytkov

    Боже збав від всіх них

keyboard_arrow_up