Куди піти у вихідні 1-2 грудня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 1-2 грудня. ВСІМ рекомендує
  • Цими вихідними у Хмельницькому відкриють ялинку та влаштують вистави для дітей. 
  • Чим ще будуть дивувати і дорослих, і дітей, дивіться у традиційній підбірці від vsim.ua. 

1 грудня (субота)

9:30 - ХІV Хмельницький фестиваль "Мистецтво БУТИ" у ХКТЕІ. 

Цього разу фестиваль налічує понад 60 майстер-класів:
- гармонізація внутрішнього світу;
- стосунки чоловіка та жінки;
- бізнес-напрямок;
- пактики Прощення;
- стосунки батьків і дітей;
- розкриття жіночності та особистої сили;
- слов'янські методи зцілення;
- трансформаційні та психологічні ігри;
- Творчість, Краса, Омолодження, ладування;
- оздоровчі техніки. 

10:30прем'єра - "Бебі - бумм! Знайомство" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 40 гривень. 

Відео дня

Театр ляльок підготував виставу - «Бебі-бум» для дітей від 1 до 3 років. 

11:00 - майстер-клас "Полімери: виготовлення штучного снігу, лизун" у центрі розвитку дітей "Pixel". Вхід: 150 гривень. 

Діти обожнюють лизуни! Тут учитимуться їх робити самостійно. Курси науки в дитячому центрі Pixel розкривають секрети виготовлення крутих лизунів за простими, але перевіриними рецептами. А ще учасники виготовлятимуть штучний сніг. Для дітей 6-14 років. 

12:00 - трансформаційна гра "Велике планування 2019" на Зарічанській, 5/3. Вхід: 2250 гривень.

Ви задумувались над тим, чим будете займатися весь найближчий рік? Які люди будуть поруч? Як будуть відбуватися події? Чого чекати? Чого бажати? Якщо ще ні, але цікаво й хотілося б... Два дні, які зроблять наступний рік. Веливе планування - можливість заглянути вперед і створити свій шлях життєвої реалізації:
- 12 місяців;
- 12 важливих цілей;
- покрокова інструкція реалізації на рік. 

12:00 - дитяча субота "Уже Зима" у книгарні "Є". Вхід вільний. 

На заході діти почують нові зимові історії, якими вже поповнилися наші полиці, дізнаються про особливі народні звичаї й вірування взимку, зможуть весело провести час за іграми, а також неодмінно зроблять собі на згадку сувенір. 

12:00 - вистава "Легенда про вірність" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

Актори підготували дитячу казку для маленьких поціновувачів театру. 

13:00 - воркшоп "Обережно: святкові продажі у соцмережах" у Подільському тренінговому центрі. Вхід: 650 гривень.

Що таке святкова стратегія продаж у соціальних мережах? Невже це настільки важливий документ, без якого всі зусилля з просування бренду або товару в соціальних мережах можуть виявитися марними? Чому ми активовуємося саме у святковий період? Як правильно вибудувати цю стратегію, що необхідно врахувати та чи є сенс прописувати все дуже детально? Знайти відповіді на всі ці та інші питання ви зможете на воркшопі від Creative SMM.

18:00 - відкриття Різдвяного ярмарку біля кінотеатру Шевченка. Вхід вільний. 

Впродовж зимових свят у середмісті поблизу кінотеатру Шевченка, поряд з головною ялинкою та гостиною Святого Миколая, розташуються будиночки з різними сувенірами, їжею та напоями. На вас чекають концерти, вуличні вистави, колядки, щедрівки, майстер-класи, фотозони та безліч сюрпризів!

20:00 - виступ гурту "BandJamln" у ПаПаПабі. Вхід вільний. 

Для того, щоб влаштувати прекрасний вечір, зі Львова приїздить гурт "BandJamln". 

2 грудня (неділя)

11:00 - майстер-клас для дітей із миловаріння у центрі розвитку дітей "Pixel". Вхід: 170 гривень. 

Ви варили мило? Самі? Своїми руками? А тут у ваших діток є така можливість. Вони розвиватимуть моторику рук, уяву та креативне мислення, самостійно виготовлятимуть оригінальне різкольорове мило, весело проведуть час.

12:00 - вистава "Золоте курча" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

Одного разу Вовк та Лисиця вкрали яєчко сподіваючись, що з нього на світ з’явиться Курочка, яка буде нести для них золоті яєчка. Але замість Курочки вилупився Півник. Вовк і Лисиця були у розпачі. А маленьке Курча ще ніколи не бачило своїх батьків і тому сприймає Вовка і Лисицю за тата і маму.

17:00 - майстер-клас із програмування мовою JAVA для школярів у навчальному просторі "Vector", що в ТЦ "Атріум". Вхід вільний. 

Утомилися від довгих та нудних лекцій про те, хто такий програміст та скільки він отримує заробітної плати? Хотіли би спробувати себе у цій сфері та не знаєте, із чого почати? Є можливість відвідати майстер-клас, знайти відповіді на ці питання та створити свій перший клікер.

19:00 - хореографічна вистава "Есмеральда" у театрі Старицького. Вхід: 80-100 гривень. 

Хореографічна вистава "Есмеральда" мовою танцю розповідає романтичну історію життя та кохання молодої циганки. Дівчині доводиться зробити складний вибір між вірністю і життям. Та справжні почуття непідвладні ані часу, ані людям.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up