Куди піти у вихідні 12-13 січня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 12-13 січня. ВСІМ рекомендує
  • Цими вихідними хмельничани будуть співати відому колядку біля головної ялинки, а мандрівники рокажуть, як об'їхали всю Африку на автомобілі. 
  • Про ці та інші заходи дізнавайся з традиційної підбірки від vsim.ua. 

12 січня (субота)

10:30 - дитяча вистава «Бебі-бум» у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 40 гривень. 

Театр ляльок підготував нову виставу - «Бебі-бум».

12:00 - дитяча субота "Зимова казка" у книгарні "Є". Вхід вільний. 

Відео дня

Зимові свята добігають кінця, але ця чудова пора року продовжується! Хіба ж можна втомитися від безтурботного катання на санчатах, ліплення сніговиків чи кидання сніжками? Лапатий сніг продовжує покривати землю ніжною білою ковдрою, а книгарня “Є” тішить своїх відвідувачів гарними книгами, які так і кортить почитати одного чудового зимово-суботнього ранку. То ж чекають малят, яким однозначно сподобається послухати “смачні” зимові казки з полиць, та ще й створити власний оберіг від журби і сумних думок. 

12:00 - дитяча вистава "Лисичка та Ведмідь" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

Ця вистава за мотивами української народної казки. За сюжетом хитра Лисиця переїхала жити до Ведмедя. А як, чому і з якою метою, дізнаєтеся на виставі. 

15:00 - Майстер-клас із основ програмування на мові JAVA для школярів у навчальному просторі "Vector", що на Проскурівського підпілля, 63. Вхід вільний. 

Не знаєте чим корисним та цікавим зайняти чадо на канікулах? Запрошують відвідати захопливий майстер-клас. Для учнів 6-11 класів. 

17:00 - зустріч #АфрикаНаКолесах у арт-центрі MASLO. Вхід вільний. 

Розповідатимуть, як проїхали 34 африканських країни на автомобілі. На відвідувачів чекають фото, розповідь, відповіді на питання, а також фото з Мурзіком. Чекають усіх, кому цікава подорож, незалежно від віку або того, що ви знаєте про Африку чи АфрикуНаКолесах. Запрошуйте друзів долучитись до зустрічі. Радять попередньо повечеряти та взяти з собою необхідне харчування чи напої, оскільки на місці кейтерингу не буде. На місці буде можливість пожертвувати в БО "Фундація прямої допомоги" та отримати листівку або стікер Африки На Колесах в подарунок. 

20:00 - Владислав Ликов у ПаПаПабі. Вхід вільний.

Вечір зробить особливим музикант Владислав Ликов.

13 січня (неділя)

10:00 - перша бейблейд-битва 2019 року у СВ-клубі. Вхід з учасника - 100 гривень, для глядачів вільний. 

Запрошують дітей поборотися на сучасних бейблейд-аренах. 6 сучасних професійних арен. Вік учасників — від 4 до 14 років. 

12:00 - дитяча вистава "Чи можна грошима річку загатити" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 30-32 гривень. 

Ця вистава – спроба втілити засобами театру ляльок казку Гната Хоткевича. Це своєрідна сценічна притча про те, чи великі гроші мають безмежну силу самі по собі, чи силу їм надає той, хто ними володіє та їх витрачає. Глядач має дійти висновку, що гроші, то лише засіб, головне ж полягає у бажанні, а особливо - в умінні людини творити добро довкола себе. Тоді й гроші набувають шляхетної сили. Вистава для глядачів віком від 6-и років. 

14:00 - щедрий вечір у ТРЦ "Оазис". Вхід вільний.

Новорічно-різдвяні свята не закінчуються, поки в ТРЦ "Оазис" щедрівки лунають. Приходьте Щедрий вечір зустрічати. У програмі:
- аквагрим;
- майстер-клас із виготовлення декоративних янголиків;
- щедрівки та традиційні українські розваги.

17:00 - новорічний майстер-клас з робототехніки у робоклубі "Винахідник". Вхід: 100 гривень. 

За численними проханнями батьків відкривають ще один набір на майстер-клас із дитячої робототехніки. Чекають діток віком 5-9 років на Старий новий рік для складання справжнього новорічного експреса для доставки подарунків. 

19:00 - моно-мюзикл "Смотритель ночі" у театрі Старицького. Вхід: 60-200 гривень. 

Ексклюзивні монологи, гумор, сатира, лірика та драма, все це історії бродячого нічного  актора, який є свідком і учасником самих різних нічних пригод. Усе це озвучено музичним гуртом «ВІДОМІ», музикантами –віртуозами. Це своєрідне півторигодинне шансон-шоу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up