Найгучніші прем'єри українського кіно 2017 року - ТОП-5

Найгучніші прем'єри українського кіно 2017 року - ТОП-5
  • Склали рейтинг українських фільмів, які зібрали найбільше грошей у 2017 році.
  • Український кінематограф в цьому році порадував глядачів.
  • Пропонуємо вам ознайомитися з кращими новинками вітчизняного кіно нижче.

2017 року в Україні вперше за всі роки лідером прокату став український фільм. Тобто його на вихідних подивились найбільше глядачів. Зараз вітчизняні фільми збирають повні зали та все більше нагадують якісні голлівудські картини. Про це йдеться у повідомленні Еспресо.TV.

Представляємо до вашої уваги найкасовіші українські фільми 2017 року за версією Box Office Mojo – найбільшого сайту, який підраховує касові збори фільмів.

"ЧЕРВОНИЙ"

Відео дня
  • Касові збори: 113,93 тисячі доларів. Бюджет фільму: 20 мільйонів гривень. Режисер: Заза Буадзе

Це історія про молодого воїна УПА Данила Червоного. Герой підняв повстання у сталінському ГУЛАЗі, вижив та намагається вирватись на волю.

 

"ІНФОГОЛІК"

  • Касові збори - 189,47 тисячі доларів. Бюджет - 4 мільйони гривень. Режисер: Валентин Шпаков, Владислав Климчук.

Фільм розповідає про інвест-менеджера Максима. Він не уявляє свого життя без новин та смартфону. Але одного дня усе, що він прочитав у новинах, втілюється в життя, і Макс не знає, як це виправити.

 

"ГІРКІ ЖНИВА"

  • Касові збори в Україні: 322,79 тисячі доларів. Бюджет: 20 мільйонів доларів. Режисер: Джордж Менделюк.

Канадський фільм, знятий в Україні. У ньому розповідають про історію кохання в розпал українського Голодомору. "Гіркі жнива" - це перша англомовна художня кінокартина про Голодомор.

 

"КІБОРГИ"

  • Касові збори - 560,71 тисячі доларів. Бюджет: 48 мільйонів гривень. Режисер: Ахтем Сейтаблаєв.

У фільмі майже документально відтворили події у Донецькому аеропорту. Абсолютно різні люди, яких об'єднує любов до України та бажання жити в мирній країні разом воювали проти ворога.

Автори фільму зазначили, що вони намагались зняти дуже чесне кіно. І це їх спроба розповісти про те, що болить.

 

"СТОРОЖОВА ЗАСТАВА"

  • Касові збори: 701,98 тисячі доларів. Бюджет: 40,3 мільйона гривень. Режисер: Юрій Ковальов.

Перше українське фентезі. Картина розповідає про сучасного школяра Вітька, який через загадковий портал часу потрапляє у минуле. Там він рятується від смертельних небезпек, зустрічає легендарних богатирів та вступає в битву з міфічними істотами.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up