Новий сноутюбінг біля Хмельницького. Що про нього відомо

Новий сноутюбінг біля Хмельницького. Що про нього відомо
  • Комплекс для відпочинку під назвою “Penguin” облаштовують в селі Ходаківці.
  • Дорога з Хмельницького автомобілем складає близько 20 хвилин.
  • Цього сезону з гірок можна буде з’їжджати на тюбах.
  • Згодом планують обладнати все для катання на лижах. 
  • Журналістка vsim.ua поспілкувалася зі співвласником і дізналася деталі. 

Зимові розваги серед хмельничан користуються популярністю. Як тільки місцевість засипає снігом, всі вирушають кататися на санчатах, тюбах чи навіть лижах. Останнє практикують на “Ведмежці”, що біля дендропарку. Для усіх прихильників подібного цьогоріч на Проскурівській встановили тюбінг. 

Розмови про більш масштабний зимовий курорт на Хмельниччині почали ще у 2016 році. Мова йде про той, що мав з’явитися в Сатанові. Що з цього вийшло, читайте в матеріалі - Що відомо про будівництво гірськолижного курорту в Сатанові. 

Тепер же з’явилася інформація про облаштування нового сноутюбінгу в селі Ходаківці, що в Лісогринівецькій громаді. Дорога автомобілем з Хмельницького туди складає близько 20 хвилин. Співвласниками комплексу є місцевий бізнесмен Віктор Коліщак разом з австрійською фірмою “Demaclenko”. 

Відео дня

Віктор Коліщак розповів, що сноутюбінг матиме назву “Penguin”. Насолодитися зимовим відпочинком усі охочі зможуть вже цього сезону. Тестове відкриття - 20 січня. Відвідувачі зможуть спускатися з гірок на тюбах. Наступного сезону запланували обладнати територію для катання на лижах.

Бізнесмен каже, що на території встановлять обладнання, що вироблятиме штучний сніг за температури -4 градуси. Для комфорту відвідувачів працюватимуть два мультиліфти. У майбутньому на території з’являться бугельні витяги для лижних трас.

Комплекс “Penguin” буде пропонувати гостям орендувати тюби. Вартість послуг Віктор Коліщак допоки не називає. Мовляв, прайс буде розміщено на їхній офіційній сторінці в Instagram. До речі, вона вже створена. Там зазначений телефон і адреса комплексу - село Ходаківці, вулиця Тацкара, 45. 

На питання стосовно цін Віктор Коліщак додав: “Різниця у вартості буде між першою та другою частиною дня”. На скільки буде розрахований комплекс, бізнесмен теж поки не каже. Говорить - “Обмеження за кількістю будуть застосовуватись для безпеки та комфорту відвідувачів. Точні цифри на перший сезон ми не готові повідомити”.

На території комплексу працюватиме парковка для автомобілів. Вона буде безоплатною для відвідувачів “Penguin”. 

У сюжеті “Перший Подільський” розповіли, що година розваг буде коштувати 250 гривень. Випробувати гірку можна буде до березня. 

Фото Віктора Коліщака

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Igor Akrybay

    250 грн. за годину це дорожче, ніж в Буковелі.
  • Руслана Величко

    круто. аби ціни були не як в Буковелі

    Наталія Шевчук reply Руслана Величко

    Руслана Величко ну будем бачити

    Руслана Величко reply Руслана Величко

    Наталія Шевчук а решта? поїсти чи попити буде не дешево зовсім я думаю. а потім ще лижі добавлять і ціна точно зросте до недостиупнгих більшості

    Наталія Шевчук reply Руслана Величко

    Руслана Величко ніби година 250грр має бути
  • Володимир Карпов

    Відео би скинули
  • Lara Petliuk

    Прекрасний наш Хмельницький і дуже приємно що постійно оновлюється Зміни видно Але ж і дороги і тротуари і водовідведення теж Особливо коли не буде снігу

keyboard_arrow_up