Про музику, організацію та їжу: хмельничани поділилися враженнями від “Rock&Buh”

Про музику, організацію та їжу: хмельничани поділилися враженнями від “Rock&Buh”
  • Яскраві та емоційні гурти запалювали на Хмельницькому рок-фесті протягом трьох днів.
  • Не обійшлося без зворушливих моментів, шалених вчинків та диких танців.
  • Які емоції вирували на фестивалі «Rock&Buh» у хмельницькому, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Ось і завершилися три дні шаленства та позитивних емоцій. Було море пива, смачної їжі, гучної музики та запальних танців. Не обійшлося і без романтики, з великої сцени пролунала зворушлива пропозиція руки та серця. Кожен запамʾятає ці дні по своєму, у кожного свої фаворити та враження від, тепер уже щорічного, фестивалю «Rock&Buh» у Хмельницькому.

Як все було, хто сподобався та кого б хотіли бачити на наступному рок-фесті через рік у нашому місті, журналісти vsim.ua запитали у відвідувачів.

“Категорії 50+ теж дуже подобається”

Тетяна та Ела

Відео дня

G:\DCIM\103NIKON\DSCN8896.JPG

- Ми сьогодні на фестивалі вперше, - говорить Тетяна. - Поки що чули лише гурт «Станза», нам дуже сподобалося. Випадково зайшли, дорогою з роботи, але ще залишимося послухати. Атмосфера дуже гарна. Завтра пришлемо дітей та онуків. Молодь, я думаю в захваті від такого фестивалю. Можете написати, що категорії «50+» теж дуже подобається. Ми досі запам’ятовуємо назви гуртів, для нас це трішки складно. Але музика хороша. І організація на вищому рівні. Тут дійсно можна відпочити, розслабитися від того буденного. Ресторани також постаралися, є що поїсти, в повітрі такі аромати літають приємні.

“Найбільше вразив Олег Скрипка”

Хмельничанка Діана

G:\DCIM\103NIKON\DSCN8922.JPG- Дуже сподобалося, просто сповнена яскравих емоцій, вже хочу йти розважатися далі. Найбільше, звісно ж, вразив Олег Скрипка. В свої роки він так скакав по сцені, так яскраво себе поводить, просто заряджав енергією та позитивом усіх присутніх. Відразу видно – справжній професіонал. Прийшли з подругою на «Антитіла», але подобається тут усе. Крута організація фуд-корту: запросили багато відомих марок ресторанів. На наступний рік класно було б, якби приїхали «The Hardkiss», але ми всім будемо раді.

“Заманив сусід, він соліст гурту ”Чумацький шлях”

Ірина та Олександр

G:\DCIM\103NIKON\DSCN8898.JPG

- У нас в місті такого ще не було. Ми вже другий день на фестивалі. Дуже організовано, нам сподобалося, - говорить Ірина. - Заманив сусід, він соліст гурту «Чумацький шлях». Перш за все, прийшли його послухати. Але залишилися послухали наші гурти, яких раніше не чули, вони просто неперевершені. Ми стояли біля самої сцени, атмосфера просто дивовижна. Дивилися із задоволенням, дуже сподобалися наші хмельницькі гурти. Все класно, одним словом – позитив.

- Дуже круто. Чудово, що в нас зʾявляються такі заходи, - додає чоловік.

“Подобається навіть самій маленькій донечці”

Хмельничанка Марія

G:\DCIM\103NIKON\DSCN8905.JPG- Ми з родиною вже два дні фестивалимо, всім подобається, навіть самій маленькій донечці. Наші хмельницькі гурти  нічим не поступаються розкрученим і іноземним, вони теж дуже яскраві та самобутні. Хотілося б в наступному році почути, правда не знаю, чи вони відносяться до такого фестивалю, «Vivienne Mort», чула їх гурт вживу лише раз у нашому місті, але й досі під враженням.

“Набагато краще, ніж минулого року”

Олег і Роксолана

G:\DCIM\103NIKON\DSCN8900.JPG

- Я сьогодні другий день як приходжу на фестиваль, дружина - перший. Вчора дуже сподобалося. Першу частину я провів біля малої сцени, і на «ВВ» вийшов послухати. Сьогодні чекаємо на «Антитіла». Дружина від них в захваті. Організація класна, дуже добре, що чисто, є сміттєві баки. Наступного року хотіли б почути «Rolling Stones», але то із області фантастики, - сміється чоловік. - Можливо, хтось із наших гуртів приїде і заспіває щось із «Rolling Stones», це реальніше. З фуд-кортом також постаралися, можна посидіти і за столиком відпочити, і просто на траві присісти. Місце є, ніхто нікому не заважає. Набагато краще ніж минулого року біля самого пляжу, тут просторіше, немає штовханини. Та і їжі побільше, тоді лише пару кіосків було, а зараз маса вибору і готують дуже смачно.

“Їли шашлик, пили пиво”

Хмельничанка Марина

G:\DCIM\103NIKON\DSCN8913.JPG- Подобається все: організація, сама музика. Отримала масу задоволення. Їжа також приємно здивувала: їли шашлик, пили пиво – дуже смачно. Дуже сподобалися наші хмельницькі гурти, вінницький гурт також гарно грав. Так хотіла б залишитися до кінця, послухати «Антитіла», але поспішаю сьогодні на Лігу чемпіонів «УЄФА», ми з чоловіком будемо вболівати вдома.

“Ніхто на ганяв за пивом в «Оазис», все можна придбати поруч”

Хмельничанин Сергій

G:\DCIM\103NIKON\DSCN8904.JPG- Я більше часу проводжу біля малої сцени. До речі, гарна ідея зробити дві сцени: велику і малу. Мені подобається більше на малій, тут музика ближча по духу. Люблю електроніку. Діджеї міняються, в кожного свій стиль, своя манера. Справді добре зробили, навіть у порівнянні з минулим роком, набагато краще. Ніхто на ганяє за тим пивом в «Оазис», все можна придбати поруч. Малу сцену можна було б трохи розширити на наступний рік. І туалети варто поставити трохи далі від неї, а так все чудово.

“Приємно вражена чистотою”

Хмельничанка Дарія

G:\DCIM\103NIKON\DSCN8911.JPG- Я задоволена, ми з подругами з самого першого дня тут. Музика нереально крута. Підбір гуртів класний. Взагалі організація супер, побільше б таких фестивалів. Один на рік – то мало. Краще щотижня, - сміється Даша. - Приємно вражена чистотою. Особливих побажань на наступний рік, щодо гуртів у мене немає, я слухаю будь-яку музику, головне класну, музику.

“Рок об’єднує всіх”

Яна, Іван, Олексій

G:\DCIM\103NIKON\DSCN8924.JPG- Ми більше пропадаємо на малій сцені, ось прийшли поїсти трохи, їжа тут дуже смачна, - говорить Олексій. - Музика також класна і там, і там, чекаємо гурт «Lost Gravity» з Великобританії, білоруси також сподобалися. Звісно ж, найкращі наші «Антитіла».

- Задумка – дуже крута, - додає Іван. - Є де відпочити молоді, та й людей зрілого віку бачу також багато. Рок – об’єднує всіх.

Читайте також 

 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up