"Республіка" оживає: хто поселився у наметовому містечку

"Республіка" оживає: хто поселився у наметовому містечку
  • Фестиваль "Республіка" стартував. І хоча музична програма почнеться лише з 16:00, перші жителі кемпінгу приїхали ще вночі. 
  • Журналісти vsim.ua поспілкувалися з фестивальниками, які поселились у наметовому містечку. 

Фестиваль Respublica переїхав у Хмельницький. З 31 серпня по 2 вересня на території Молодіжного парку понад 40 гуртів та виконавців з різних країн виступатимуть на трьох сценах. Перший день для всіх відвідувачів на територію фестивалю буде вільний. 

Ще з самого ранку на території Молодіжного парку розставили намети. Більша частина фестивальників заїхали у платний кемпінг. Для них мають облаштувати душ та туалети. Організатори залишили місце і для безкоштовного наметового містечка. Там можуть розміститись ті, що приїхали з власними наметами. Журналісти vsim.ua дізнались у перших відвідувачів кемпінгу, звідки вони приїхали і що очікують від "Республіки". 

Відео дня

Дар'я Вовчановська, Одеса

- Я приїхала зі своїми друзями з Чернівців. Добиралась сюди десь годин 10. Свого намету я не маю, все взяли хлопці. Вони вже на "Республіці" разів 5-6 точно були. Але тут місце для наметового не зовсім доречне, бо близько до сцени. Так що цілу ніч ми спати певно не будемо. Але головне, то одежа, казанок і бухлішко. Чекаємо Jinjer, ХЗВ, Бумбокс. 

Рей Чумак, Кременчук

- Раніше з компанією їздили на "Республіку" в Кам'янець, але вони всі місцеві з Хмельницького, тому сьогодні я буду тут в наметі ночувати сам. Загалом не був лише на першому фесті. Не знаю, як буде тут, бо це зовсім нове та інше місце. Поки не відчувається атмосфера "Республіки". Я навіть не бачив тут по місту людей, які приїхали на фестиваль. Хоча в Хмельницький було легше добратися, але атмосфера Кам'янця грала роль, там вже неважливо було як добратися. 

Володимир Рибець, Суми

- Я вже десять років їжджу по різних фестивалях. Минулого року був на "Файному місці", цього року приїхав на "Республіку". Я вперше на ньому. Ось зараз готую собі поїсти. Не можу порівняти, чи краще було в Кам'янці. Зараз мені подобається і навіть трохи незвично, що фестиваль проводиться в центрі міста. Але добре, бо близько магазини. А в Кам'янець планую з'їздити протягом фестивалю. 

Петро Грушецький, Івано-Франківськ (на фото ліворуч)

- Зразу можу сказати, що в Кам'янці було набагато краще. Там було чим зайнятися до вечірньої програми. А тут просто сидимо біля палаток поки. Та і організація там була краща, вже скоро обід, а сцени толком не розкладені, палатка з браслетами ще не працює. Кажуть, що фортеця не витримає, то вона війни витримала, а фестивальники ніби ї розвалять. Добре, що в нас є самогон і ми не пропадемо з ним. 

Остап Степаненко, Київ

- Приїхав буквально три години тому. Та щось не відчуваю атмосфери фесту. Нема тої захищеності, нема відчуття стін фортеці. Та і взагалі то якось не атмосферно тут. Сцени незрозуміло як поставили, бо одна за одною, і звук може бути поганий. Але побачимо вже ввечері як буде чути. 

Читайте також: 10 цікавих фактів про фестиваль “Республіка” у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up