Відомий голландський композитор Йозеф ван Віссем зіграє для хмельничан

Відомий голландський композитор Йозеф ван Віссем зіграє для хмельничан
Фото: bodrayakorova
  • Витончені мелодії цього композитора дають слухачу гіпнотичний, майже інстинктивний емоційний вплив.  
  • Уже восени Йозеф завітає до нашого міста з своєю новою програмою.

У Хмельницькому виступить відомий голландський композитор-мінімаліст Йозеф ван Віссем. Він представить свою нову програму хмельничанам уже в жовтні цього року.

"Будучи одночасно авангардним композитором і бароковим лютнистом, голландський музикант ван Віссем легко поєднує, здавалося б, несумісне... Він відомий своїм нестандартним підходом до використання лютни - інструменту, типового для епох Ренесансу та Бароко, але більш ніж несподіваного в сучасній музиці. Попри витончену електронну обробку звуку, ван Віссем в значній мірі залишився вірним традиційному тембру, резонансу і техніці гри на лютні... Музика цього композитора відрізняється лаконічністю і чіткістю. Вона дає слухачу гіпнотичний, майже інстинктивний емоційний вплив. А тривалі композиції і витончені мелодії немов би відводять слухача в інший, ідеальний світ." - йдеться у повідомленні організаторів.

До слова, у 2013 році Йозеф отримав нагороду на Каннському кінофестивалі за кращу оригінальну музику до фільму Джима Джармуша "Only Lovers Left Alive".

Як зазначили організатори, інформація про місце проведення концерту та квитків з'явиться найближчим часом.Тож, слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up