Зіпсований дощем “MyFest”: що про фестиваль кажуть організатори

Зіпсований дощем “MyFest”: що про фестиваль кажуть організатори
Фото Хмельницької міськради.
  • Повний провал? Негода зіпсувала проведення фестивалю на пляжі.
  • Деякі заходи все ж провели у бібліотеках, клубах і спортзалах.
  • Але очікувану аудиторію зібрати не вдалося.
  • Що про захід, який профінансував бюджет міста, кажуть організатори?

В суботу, 30 червня, на міському пляжі у Хмельницькому мав вирувати молодіжний фестиваль “MyFest”: На його проведення з бюджету міста виділили 200 тисяч гривень. Плани організаторів зіпсувала погода. Зранку встигли провести лише йогу.

Далі через дощ, який не припинявся практично увесь день, частину заходів перенесли у криті приміщення. Зокрема, у книгарні “Є” виступав Любко Дереш. Змагання зі стріт-болу провели в залі ДЮСШ №3, а настільні ігри в бібліотеках міста. Рок-гурти “Карна”, “Саме той” і “FarInHate” свої програми представляли у пабі на Подільській. В клубі виступав також IvanNavi.

І дізнавалися хмельничани про це не від міськради, яка виділила бюджетні кошти на проведення фестивалю, а зі сторінок у соцмережах чи новин у ЗМІ. Зокрема, про вечірню програму у себе на сторінці повідомляв один з організаторів Андрій Зоїн.

Відео дня
  • Вечірню програму фестивалю перенести на іншу дату ми не могли. У кожного з гуртів є свій календар виступів. Ми не могли їм сказати “віддайте гроші, бо в нас дощ”. Тому було два варіанти: або відміняти або переносити в інше місце. Ми обрали другий, - каже один із організаторів фестивалю Андрій Зоін. - Обрали ті заклади, де не було заплановано ніяких програм на ці дати. Та й в Хмельницькому не так багато місць, де можна проводити не сидячі концерти. За приблизними підрахунками, на виступах побувало 600-700 людей.

Частина заходів все ж відбулися. Але не усі. Інші планують все  таки провести. З попередніми планами, відбутися це має наприкінці серпня напередодні іншого фестивалю - “Respublica”.

  • Фарби холі, показові виступи, пляжне регбі, веслування, пляжний волейбол, мотошоу та інші заходи, які нам не вдалося провести через погодні умови, ми плануємо все таки організувати. Поки базовою датою обрали 30 серпня. За день до фестивалю “Respublica”. Робити це все окремо сенсу не бачимо. Спробуємо зробити все за один день. Не хочеться, щоб напрацьоване багатьма людьми, залишилося без уваги. Будемо окремо збирати оргкомітет і про все детальніше повідомимо згодом, - каже начальник управління молоді та спорту Хмельницької міськради Сергій Ремез.

То ж одноденний фестиваль “MyFest” через погоду по часу розтягнеться на два місяці. Розпочався він 30 червня. А завершитися має 30 серпня. Більш детально про програму заходів ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями на сайті vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up