Двом хмельничанам присвоїли звання заслуженого працівника освіти України

Двом хмельничанам присвоїли звання заслуженого працівника освіти України
Фото прес-служби Хмельницької ОДА
  • Почесне звання отримали освітяни з Хмельницького та Кам’янця-Подільського.

  • Нагороджували їх сьогодні, 23 жовтня.

Двоє мешканців Хмельниччини отримали звання «Заслужений працівник освіти України». Нагороди їм вручили сьогодні, 23 жовтня, під час засідання розширеної колегії Хмельницької обласної державної адміністрації. Почесні звання отримали:

  • Дуганець Віктор Іванович — завідувач кафедри професійної освіти Подільського державного аграрно-технічного університету (Кам’янець-Подільський)

  • Загурський Костянтин Францович — керівник Народного художнього колективу ансамблю танцю «Козацькі джури» Хмельницької середньої загальноосвітньої школи №18 І-ІІІ ступенів імені В’ячеслава Чорновола

    Відео дня
    /li>

Про це повідомляє сайт Хмельницької ОДА. Як зазначається, звання присвоїли на виконання указу Президента України за «значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм».

Нагадаємо, що 9 жовтня кращих освітян міста відзначили депутати Хмельницької міської ради. На сесії призначили персональні премії для 35 працівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста. Протягом цього навчального року вони додатково отримуватимуть половину мінімальної зарплати щомісяця, а саме 2086,5 гривні.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up