Кам’янчанин Владислав Кобильник здав мультитест на 600 балів. Історія випускника (ВІДЕО)

Кам’янчанин Владислав Кобильник здав мультитест на 600 балів. Історія випускника (ВІДЕО)
Колаж vsim.ua
  • Цього року Владислав Кобильник — єдиний, кому вдалось досягти такого результату. 

  • Він здавав НМТ із української мови, математики та англійської. 

  • Юнак випустився із Кам’янець-Подільського ліцею №17. 

Цьогоріч лише один випускник в Хмельницькій області отримав на НМТ максимальні 600 балів — по 200 з кожного предмета. Хлопця звуть Владислав Кобильник.

І він — мешканець Кам’янця-Подільського. Владислав закінчив місцевий ліцей №17. Від 1-го класу він навчався на відмінно. Історію успішного випускника розповідає Суспільне. 

Тут і далі фото Суспільного

Найскладнішою була філологія

Директор 17-го ліцею Борис Ткачук розповів, що Кобильник отримав на національному мультипредметному тестуванні 600 балів. Він проходив тестування з математики, української та англійської мов. І має максимальні 200 з кожного предмета. 

Відео дня

— Влад показав чудовий результат, який можна тільки повторити. Але вже краще, ніж Влад, здати неможливо, — додає Борис Ткачук.

Сам Владислав каже, що завдання для нього не були важкими, та разом з тим і легкими він би їх не назвав. 

— Завдання були не важкі, особисто для мене, тому що я досить довго і старанно до цього готувався. Але я б не сказав, що вони були занадто легкими. Філологія — досить важка для мене, всі ці різні цікавості, різні правила, з яких винятків більше, ніж самого правила, тому для мене це було найскладніше, — зізнається Владислав.

Відмінник навчання з 1-го класу

Борис Ткачук розповів, що Влад — призер і переможець предметних олімпіад, конкурсів, відмінник навчання від першого й до 11 класу. Цього року він отримав золоту медаль. Таку повагу до знань в нього заклали батьки-освітяни. 

Учителька англійської мови Світлана Юрчик додає, що Владиславу та ще кільком учням давала завдання складніші, аніж решті.

— Починаючи з першого класу, він постійно був готовий. Навіть не можу згадати жодного уроку, коли б він прийшов без домашнього завдання. Сильний клас, і дуже багато дітей дуже гарно вчилися, але Влад все-таки виділявся своїм розумом, своїми знаннями. Йому дуже легко давався предмет англійської мови, — згадує вчителька.

Папка з нагородами Владислава Кобильника

Вступатиме на програміста

У дев'ятому класі Владислав вже вирішив ким хоче бути в майбутньому. Вибір припав на технічну спеціальність. .

— Хочу бути інженером програмного забезпечення. Я із 14 років займаюся програмуванням, то вже маю власне портфоліо, — розповідає випускник.

Він додав, що вже має запрошення на навчання від кількох кращих вишів України, але поки вибирає куди вступатиме. Також зізнається, що йому важко прощатися із шкільним життя. Адже тут має багато приємних спогадів. 

— Крім школи, я залишаю тут свій слід, свої спогади, своїх друзів. Я маю дуже приємні спогади про своїх вчителів, уроки, перерви, взагалі — про шкільне життя. Завжди був час на друзів, відпочинок, ігри, спорт, я і досі цікавлюся баскетболом, — говорить Владислав.

Додамо, що Владислав Кобильник — єдиний цього року, хто здобув найвищий результат в області. Начальниця відділу загальної середньої освіти Департаменту освіти та науки обласної військової адміністрації Валентина Хоптова додає, що торік таких учнів було 12. 

— Торішній національний мультипредметний тест був вперше, і, напевно, були більш лояльні завдання, ніж цього року, — пояснює Хоптова.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ліля Альміз

    Вітаю 🌹🌹🌹
  • ЧитачЧитачів

    Ще би не здав. Батько - проректор Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, депутат міської ради, голова фракції політичної партії «Європейська Солідарність» у міській раді.

    Читач62 reply ЧитачЧитачів

    До чого ваш коментар? Ви статтю уважно читали? Він з першого класу тримав свою марку. Молодець хлопчина. Успіхів до нових вершин.

    ЧитачЧитачів reply Читач62

    Батько все рішав.
  • Lilia Molotai

    молодець!

keyboard_arrow_up