Всі учні хмельницьких шкіл знову сядуть за парти уже в понеділок, 26 лютого

Всі учні хмельницьких шкіл знову сядуть за парти уже в понеділок, 26 лютого
Фото з сайту provce.ck.ua
  • Більше, аніж 24 відсотки хмельницьких школярів захворіли на грип і ГРВІ, через що змушені були піти на "канікули".
  • Хто протягом тижня, хтось майже двох, лікувалися вдома, і 39 шкіл повністю припинили навчальний процес.
  •  Уже із завтрашнього дня учні знову повернуться до навчання.

Усі учні шкіл міста Хмельницького пішли на вимушені "канікули". Навчальні заклади почали закривати з 13 лютого через велику кількість хворих на грип та ГРВІ учнів. Спочатку до списку включили двадцять шість шкіл, а потім їх кількість збільшилася. Поріг захворюваності серед школярів «перевалив» за допустимі 24%.

У зв'язку із цим, уже з 19 лютого всі тридцять дев'ять шкіл міста закрили на карантин. 

Спеціальна комісія міськради вирішувала, як довго навчальні будуть закритими. Спочатку продовжили карантин до середи, 21 лютого, потім до понеділка, 26 лютого.

Відео дня

Загалом, хмельницькі школярі мали час відпочити та полікуватися вдома - хтось протягом тижня, інші - майже двох.

Уже завтра всі вони знову сядуть за парти і продовжать навчання. 

На відміну від Хмельницького, наприклад, ще не всі  навчальні заклади столиці відкриють свої двері для школярів з понеділка. У Києві ще у 173 школах повністю призупинений навчальний процес, хоча позитивна динаміка все ж є - 34 заклади уже запрацювали. Про це йдеться на сайті КМДА.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up