Рейтинг шкіл Хмельницького за кількістю золотих та срібних медалей (ІНФОГРАФІКА)

Рейтинг шкіл Хмельницького за кількістю золотих та срібних медалей (ІНФОГРАФІКА)
  • Найкращим випускникам щороку вручають золоті та срібні медалі.

  • Цьогоріч нагороди отримали 179 хмельничан.

  • Ми дізналися, у яких школах найбільше, а в яких найменше.

Традиційно наприкінці кожного навчального року в школах Хмельницького вручають випускникам золоті та срібні медалі. Такі нагороди отримують за особливі успіхи у навчанні. Цьогоріч через карантин урочистості були обмеженими. Та все ж найуспішніші школярі свої медалі отримали.

Цього року медалі вручили 179 юним хмельничанам. Серед цієї кількості є 138 золотих нагород та 41 срібна. Такі дані журналістам vsim.ua повідомили в департаменті освіти і науки Хмельницької міської ради у відповідь на інформаційний запит. Найбільше медалей вручили у ліцеї №17 — загалом 21, в тому числі 16 золотих та 5 срібних. Лідерами «медального» рейтингу стали також колегіум Козубняка та гімназія №1. В обох закладах вручили по 20 медалей. Але в кожному з цих двох закладів була різна кількість золотих нагород — 18 у колегіумі та 14 у гімназії.

Тим часом дев’ять закладів срібних медалей не вручали взагалі. Найменше медалей отримали випускники НВО №5 та СЗОШ №29 — по одній золотій. Срібних нагород у цих закладах не вручали. Всі дані щодо навчальних закладів переглядайте в інфографіці.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (44)
  • Алекс

    Балы ЗНО зачастую соответствуют оценкам в школе.Нельзя сравнивать обучение сегодня и 30лет назад.Сейчас  большие объемы предлагаемых тем на предметах.Много даеться на самоподготовку.А троечники в Советском союзе зачастую оставались ,,баранами,,,если конечно у них не было ,,волосатой руки,,

    Анонім reply Алекс

    Большие объемы непроверенных копипаст из Интернета в учебниках, которые не читали даже "авторы" учебников. Школьники это совершенно не воспринимают, даже самые лучшие.
    Самоподготовка это вообще фейковое обучение для 99 % школьников.
    Спасение утопающих, дело рук самих утопающих. Лозунг украинского образования для школьников.

    Max Forosov reply Алекс

    Троечники в Советском Союзе работали на заводах рабочими, получали достойную зарплату, бесплатные квартиры, ежегодные профсоюзные путевки на море и были уважаемыми людьми. Отдельно хочу сказать про "волосатую руку". И такое в Советском Союзе случалось. Был у нас в то время хороший знакомый, высокий начальник - а сын к его сожалению не в него интелектом пошел. С директрисой школы поначалу ходил под ручку, затем устроил своего троечника в высокий ВУЗ - в перспективе хирургом он у него должен был стать. Ну ВУЗ он с папиной помощью окончил, а вот хирургом так и не стал.
  • Dima Chernovolov

    Молодцы! есть рейтинг участия в областных и республиканских олимпиадах? он более показателен в плане качества образования.
  • Max Forosov

    Но как бы там ни было. Хочу сказать всем выпускникам: В добрый путь по жизни :)
  • Max Forosov

    Здесь в комментариях правильно написали. Эта медаль советской тройки не стоит.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up