ТОП-5 шкіл Хмельницького за кількістю медалістів

ТОП-5 шкіл Хмельницького за кількістю медалістів
Фото із вручення медалей у 2017 році.
  • 26 червня хмельницьким випускникам вручатимуть срібні і золоті медалі.
  • Біля кінотеатру Шевченка вручать 124 відзнаки за успіхи в навчанні.
  • З яких шкіл випускників нагородять найбільше, дізнався журналіст vsim.ua.

Навчальний рік 2017/2018 завершився. Для багатьох він став останнім. У Хмельницькому ще з 20 червня почали святкувати випускні вечори. Останні заплановані на 27 червня.  А уже завтра, 26 червня, біля кінотеатру Шевченка на Проскурівській відбудеться урочисте нагородження тих, хто усі 11 років навчався найкраще. Розпочнеться усе о 10:00.

Золоті медалі за успіхи в навчанні отримають 79 випускників. Їх кількість може зрости. Як повідомила vsim.ua заступник директора департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Світлана Губай, отримати відзнаки можуть ще троє випускників. Один подав заяву на додаткову сесії, ще двоє подали апеляції. Срібних медалей буде 45.

Для порівняння, у 2017 році золотих медалей було менше – 64. Натомість випускникам вручили більше «срібла» - 58.

Відео дня

ТОП-5 шкіл Хмельницького за кількістю медалістів у 2018 році:

№ з/п

Заклади освіти

Золота медаль

Срібна медаль

Загальна кількість

1

Хмельницький ліцей № 17

14

8

22

2

Хмельницька гімназія № 1

імені Володимира Красицького

14

3

17

3

Технологічний багатопрофільний ліцей з загальноосвітніми класами

м. Хмельницького імені Артема Мазура

7

3

10

4

Хмельницька спеціалізована середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1

7

2

9

5

Хмельницький колегіум

імені Володимира Козубняка

6

1

7

Цікаво, що дані навчальні заклади отримають 65 із 124 медалей, що становить більше половини.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анна

    2*Анонім* та *Алекс*

    Який протекторат і до чого тут підтянуті медалісти, а тим більше де працюють батьки? Для отримання медалі медалістам потрібно ЗНО здати не менш чим на 10 балів з трьох предметів для підтвердження. Це якраз ті випускники які підтвердили свою медаль, а якщо ви так хочете статистики, то краще поцікавтеся скільки було претендентів на медаль, а скільки реально залишилося.

    В цих школах завжди були відібрані діти з усього міста, тому і не дивно. що такі результати. І ще, цікаво скільки в цих школах було випускних класів, наприклад в СЗОШ15  лише 1 випускний клас і там 4 медалісти.
  • Анонім

    Медалісти отримавши золоту або ж срібну медальку, в більшій мірі "продвинуті" або ж під протекторатом. Приведуть статистику, ким і де працюють батьки медалістів, і якого роду зв'язку із вчителями чи адміністрацією шкіл, ліцеїв, тощо. Випливе чимало цікавих фактів!!

    Стосовно першого місця ліцею #17, особисто від себе, можу додати, що неодноразово був учасником шкільних олімпіад з хімії та математики. На рахунок ліцею 17, можу сказати, що там пильно стежили щоб не дати учасникам з інших шкіл пробитися до призових місць, натомість своїм сприяли покращити результати.

    Олег Шон reply Анонім

    Шо ти трендиш??!! Хоть мав би уяву про ЗНО і як його здавали ті діти! Скільки було недоспаних ночей в них, а всеодно "позлітали" бали, очікування були на краще, а маємо те що маємо. У доньки срібло, і нема в нас жодного викладача а ні в сім"ї, а ні "свого" у школі...
  • Алекс

    Впевнений, що більше половини медалістів підтягнуті вчителями і адміністрацією школи. На щось закрили очі, щось зависили.

    Я сам так отримав медаль у 2002 році, так я добре вчився, але не на золоту медаль. Тоді в нас було десь біля 9 медалей на клас! Реально ж, нормально і справедливо коли на школу де 3-4 випусних класи приблизно 2-3 медалісти.

    Ольга Москалюк reply Алекс

    Може у 2002 році так і було. А зараз тягни не тягни, ЗНО пишуть не всі так, як би цього хотілося. Є діти, які підтверджують свій рівень, є й такі, які злітають з медалі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up