В Україні розпочинається реєстрація на пробне ЗНО

В Україні розпочинається реєстрація на пробне ЗНО
Ілюстративне фото з сайту pixabay.com
  • Зареєструватися можна буде вже завтра, 8 січня.
  • Триватиме реєстрація до 31 січня

Завтра, 8 січня, в Україні розпочнеться реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Триватиме вона до 31 січня. Про це повідомляє сайт osvita.ua. Реєструватися на пробне ЗНО майбутнім абітурієнтам потрібно буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Вступники з Хмельниччини робитимуть це на сторінці Вінницького РЦОЯО.

Пробне тестування з української мови та літератури відбудеться 16 березня. Перевірити свої знання з інших предметів — історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії та іноземних мов — майбутні абітурієнти зможуть 23 березня. У цей день можна буде пройти тест тільки з одного предмета. За участь у пробному ЗНО доведеться заплатити від 132 до 139 гривень залежно від регіону. Результати тестування не можна буде використати під час участі у вступній кампанії.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up