Вчителька з Хмельницького потрапила до ТОП-10 найкращих педагогів України

Вчителька з Хмельницького потрапила до ТОП-10 найкращих педагогів України
“На уроці прошу дістати телефони”: вчителька з Хмельницького розповіла, як стала кращою в області
  • Учителька хімії з ліцею імені Мазура стала фіналісткою конкурсу "Global Teacher Prize Ukraine".  

Триває конкурс на звання найкращого вчителя країни "Global Teacher Prize Ukraine". З поміж 2 000 вчителів з усієї країни, обрали 10 фіналістів. Один із них отримає приз — 250 000 гривень та візьме участь у навчанні у Global Education&Skills Forum.

До 10-ти фіналістів конкорсу потрапила вчителька хімію з хмельницького технологічного багатопрофільного ліцею імені Артема Мазура Наталія Зима.

  • "На уроках Наталії смартфони давно стали потрібнішими за щоденники. Вона не складає класичні поурочні плани, а планує уроки через план-проєкт. Улюблені інновації — Kahoot, LearningApps, Edpuzzle, дошки для спільної роботи, сервіси для побудови карт пам’яті тощо. За 20 років педагогічної діяльності вона відсвяткувала призові місця своїх учнів на змаганнях ледь не пів тисячі разів. Також два учні Наталії склали ЗНО з хімії на 200 балів", - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці конкурсу. 

 Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Адже #ВчителіВажливі від найменшого селища до найбільшого мегаполіса. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Kozubay Lyudmila

    Щиро бажаю перемоги! Nataliia Zyma Ви цього варті💝
  • Галина Андреева

    Браво! Гордість України!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up