Вступ-2022: розпочався перший етап підтвердження участі в спеціальній сесії НМТ

Вступ-2022: розпочався перший етап підтвердження участі в спеціальній сесії НМТ
Фото ілюстративне
  • Триватиме він до 30 серпня.

 

25 серпня розпочався перший етап підтвердження участі в спеціально організованій сесії національного мультипредметного тесту.

До 30 серпня учасникам потрібно заповнити спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ».

У ході підтвердження учасник має вибрати із запропонованого переліку населений пункт, у якому або поблизу якого планує перебувати в період спецсесії тестування, та зазначити свої прізвище й ім’я.

Відео дня

Потім необхідно обчислити і правильно ввести результат у відповідну комірку та натиснути на кнопку «Взяти участь у НМТ».

Після цих дій, зазначають у МОН, на сторінці з’явиться інформаційне повідомлення, у якому буде зазначено, що учасник успішно пройшов перший етап підтвердження свого бажання взяти участь у НМТ, а також йтиметься про обов’язковість другого етапу.

Цей етап підтвердження мають також пройти й ті, хто не зміг взяти участі в основній чи додатковій сесії НМТ, однак планує використати результат тестування для вступу.

В Українському центрі оцінювання якості освіти наголошують: учасники, які не пройдуть першого етапу протягом 25–30 серпня, не зможуть узяти участі в спеціальній сесії НМТ.

Другий етап підтвердження участі в спеціальній сесії триватиме впродовж 5–7 вересня.

Після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 10 вересня в учасників з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення, в якому буде зазначено дату, час і місце проведення тестування. 

Спеціально організована сесія НМТ відбудеться з 12 до 16 вересня.

Нагадаємо, реєстрація на спеціальну сесію НМТ тривала з 12 до 15 серпня для вступників, які не мали змоги зареєструватися для участі в тестуванні в основний і додатковий періоди. У цей період було сформовано майже 9 тисяч реєстраційних карток. Зареєстрованими вважаються ті учасники, які надіслали документи до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up