Звільнили директорку департаменту освіти Хмельницького

Звільнили директорку департаменту освіти Хмельницького
  • На цю посаду її призначили у лютому цього року.

Посаду директора департаменту освіти Хмельницької міської ради більше не обіймає Надія Балабуст. Її обов’язки виконуватиме заступниця Ольга Кшановська. Про це журналістам vsim.ua стало відомо з різних джерел сьогодні, 23 листопада. В пресслужбі міського голови повідомили, що володіють інформацією про те, що Надія Балабуст написала заяву про звільнення за власним бажанням. Інших офіційних даних поки не надають.

Оновлено. На сайті міської ради з'явилося розпорядження Олександра Симчишина про звільнення Надії Балабуст за угодою сторін. Отримати коментар вже колишнього директора нам не вдалося — на дзвінки вона не відповідає.

Нагадаємо, що Надію Балабуст офіційно призначили на посаду 5 лютого цього року. До того вона виконувала обов’язки директора департаменту та водночас була заступником директора з економічних питань.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Читач00

    Ляшко гандон штопаний
  • Nataliya Nataliya

    План уколізації провалила, чи відмовилась масово колоти дітей 🤔
  • History Proskurov

    Батько Балабуст зробив симчишину кандидатську по історії, але посаду директора департаменту відав своєму близькому другу алкоголіку-вбивці Миколаєву! Після приходу до кормушки Балабуст думала, що може підставляти своїх підрядчиків, але наївна забула, що симчишин ніколи не ділиться і не допускає до кормушки інших! Бюджет-це його корова і право доїти належить тільки йому! Тому результат-звільнення! Крім того повісить ще пару десятків лямів які виявить наступна ревізія! Все що потрібно знати про вдячність правнука НКВДшника!
  • Тетяна Рогожан

    Чесні і справедливі люди такі посади не займають.....

keyboard_arrow_up