Як економити воду: 10 лайфхаків для хмельничан

Як економити воду: 10 лайфхаків для хмельничан
  • Поставити пісню, поки приймаєте душ чи закривати кран, коли чистите зуби дозволяє зекономити до 150 літрів води за раз.
  • Дізнавайтесь скільки води ми можемо витрачати намарно та як зекономити на оплаті комуналки “Водоканалу”

За одну добу хмельничани використовують близько 51 тисячі кубометрів води. Такі дані називають у “Хмельницькводоканалі”. Це стосується і пересічних мешканців, і підприємств міста. 

Аби не лякатись, отримуючи платіжку від водоканалу, варто використовувати воду економно. Що ж робити якщо й так, здається, бережеш кожну краплю, а рахунок такий, ніби цілими днями обливався водою? 

У “Хмельницькводоканалі” підказали 10 простих лайфхаків як зекономити на використанні води. Майже кожен факт підкріплений кількістю зекономлених літрів. 

Відео дня

Як зекономити воду:

У “Хмельницькводоканалі” нагадують, що заощаджуючи воду користувачі заощаджують не лише природні ресурси, а й власні гроші.

Нагадаємо, що тарифи на воду наразі такі:

Нещодавно у “Хмельницькводоканалі” склали рейтинг ТОП-10 будинків у Хмельницькому, мешканці яких назбирали найбільше боргів за воду. У список потрапили адреси з різних мікрорайонів міста. Загальний борг лише з десяти цих будинків перевищив 3 мільйони гривень. А лідирує багатоповерхівка на Львівському шосе. Мешканці будинку винні за воду більше півмільйона гривень. Замикає десятку багатоповерхівка на Гречанах. Жителі 225 квартир з будинку заборгували майже 300 тисяч гривень. Повний список читайте в матеріалі Топ-10 будинків в Хмельницькому, які найбільше заборгували за воду. 

Подібний рейтинг склали й для підприємств Хмельницького. У списку лише 21 підприємство. Однак, загальна заборгованість їх складає більше 4 мільйонів гривень з водопостачання та майже 2 мільйони — з водовідведення. Подивитися хто та скільки заборгував можна в матеріалі Рейтинг боржників: підприємства Хмельницького, які найбільше заборгували за воду.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up