У “Хмельницькводоканалі” запустили конкурс на креативний підпис на футболках

У “Хмельницькводоканалі” запустили конкурс на креативний підпис на футболках
Фото зі сторінки "Хмельницькводоканалу"

Переможцям — грошові подарунки. Заявки приймають до 1 серпня. 

У комунальному підприємстві “Хмельницькводоканал” вирішили провести креативний конкурс. Ідею, кажуть, побачили в Чернівцях. 

“Почуття гумору — частинка перемоги, так і знайте. А в нашому випадку може стати ще й приємним грошовим бонусом. У Чернівцях на семінарі побачили круту футболку з написом "Води немає та ви тримайтесь" — пишуть на сторінці підприємства. 

Тож комунальники вирішили і собі створити подібні написи. А для цього запустили конкурс на креативні написи, пов'язані тематикою водоканалу, які можна було б розмістити на футболках. Приймаються різноманітні цікаві, смішні, іронічні жарти та цитати.

Відео дня

Заявки приймають у коментарях фейсбук-допису на сторінці "Хмельницькводоканалу" до 1 серпня. Переможців, кажуть на підприємстві, обиратимуть колективно.  

А всього їх буде три. Винагорода за кожне місце — грошовий приз:

Подальша доля грошей залежить лише від споживача — на допомогу армії, маленький подарунок близьким або ж оплату за послуги з водопостачання та водовідведення”, — додають на підприємстві. 

Нагадаємо, у “Хмельницькводоканалі” склали рейтинг ТОП-10 будинків у Хмельницькому, мешканці яких назбирали найбільше боргів за воду. У список потрапили адреси з різних мікрорайонів міста. Загальний борг лише з десяти цих будинків перевищив 3 мільйони гривень. А лідирує багатоповерхівка на Львівському шосе. Мешканці будинку винні за воду більше півмільйона гривень. Замикає десятку багатоповерхівка на Гречанах. Жителі 225 квартир з будинку заборгували майже 300 тисяч гривень. Повний список читайте в матеріалі Топ-10 будинків в Хмельницькому, які найбільше заборгували за воду. 

Подібний рейтинг склали й для підприємств Хмельницького. У списку лише 21 підприємство. Однак, загальна заборгованість їх складає більше 4 мільйонів гривень з водопостачання та майже 2 мільйони — з водовідведення. Подивитися хто та скільки заборгував можна в матеріалі Рейтинг боржників: підприємства Хмельницького, які найбільше заборгували за воду.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • ЧитачЧитачів

    Губить людей не пиво - губить людей вода.
  • Ирина Косметико

    Несе Галя воду ,коромисло гнеться,

    Водоканал за нею, як барвінок в.ється

keyboard_arrow_up