Батько 4 дітей, 21-річний юнак та гранатометник: на Хмельниччині попрощалися з трьома захисниками

Батько 4 дітей, 21-річний юнак та гранатометник: на Хмельниччині попрощалися з трьома захисниками
Фото зі сторінки Дунаєвецької тергромади
  • Анатолій Лук’янов був родом з Дунаєвеччини. Йому назавжди 21.

  • Іван Гаврилюк із Красилівщини, загинув на Бахмутському напрямку. 

  • Андрій Жураковський — батько 4 дітей. Мешкав у Понінці. 

264-й день повномасштабної війни в Україні. Хмельницька область продовжує втрачати своїх Героїв — захисників регіону та країни. Сьогодні, 14 листопада, жителі області попрощалися з трьома відважними бійцями. Звістку про загибель одного із них повідомили в тергромаді, ще двох — провели в останню дорогу. 

Іван Гаврилюк

У суботу, 12 листопада, на передовій загинув мешканець Красилова Іван Гаврилюк. Чоловік був 1983 року народження. 

Він поклав своє життя неподалік населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області. Був гранатометником, солдатом. Про це повідомила мер Красилова Ніла Островська. 

Відео дня

— 12 листопада поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області, захищаючи рідну землю, загинув наш земляк, гранатометник, солдат Іван Андрійович Гаврилюк, 1983 року народження, житель міста Красилів. Про дату та час поховання захисника буде повідомлено додатково. Щирі співчуття рідним та близьким Івана, — написала посадовиця. 

Анатолій Лук’янов

В понеділок, 14 листопада, Дунаєвеччина на колінах, з квітами та жовто-блакитними стягами прощалася із 21-річним Героєм. Анатолій Лук’янов мешкав в селі Мушкутинці. Односельчани організували «живий коридор пам’яті» на узбіччях вулиць. 

— Йому назавжди буде 21 рік.  Красивий, сильний, чесний, розумний, працьовитий та відданий своїй Батьківщині – саме таким залишиться в пам’яті Анатолій, — зазначають на сторінці Дунаєвецької тергромади

Заупокійна панахида відбулась в рідному селі захисника. Похоронили Анатолія Лук’янова з військовими почестями під залпи пострілів почесної варти на місцевому кладовищі. Прощатися прийшли близькі, знайомі та військові побратими. В тергромаді додають, у пам’яті всіх, Анатолій назавжди залишиться щирим та відданим патріотом своєї землі, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Аби переглянути усі фото — гортайте вбік:

Андрій Жураковський

Жалобним виявився понеділок і для жителів Понінок. Тут ховали Героя Андрія Жураковського. Сьогодні понінківчани віддали йому належну шану та провели в останню дорогу. Солдату було 40 років. Він — батько чотирьох дітей.

Незважаючи на це Андрій став на захист своєї держави в перші дні повномасштабного вторгнення. Він загинув 1 листопада поблизу Бахмуту Донецької області, виконуючи бойове завдання. 

— У жалобі та скорботі за великою втратою схиляємо голови. Щирі співчуття рідним та близьким Андрія. Наші молитви з вами. Нехай Господь прийме його до свого царства. Вічний спочинок, — пишуть на сайті Понінківської тергромади

Тут і далі фото з сайту Понінківської тегромади

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (102)
  • Світлана Рогатинська

    Вічна і світла пам'ять  полеглому Герою України. Щирі співчуття рідним і близьким Героя.
  • Ольга Крива

    ВІЧНА ПАМЯТЬ!
  • Наталья Кучумова

    Вічна пам'ять герою 😢😢😢😢 Царство небесне 🙏🙏🙏🙏🙏 Співчуття рідним.
  • Людмила Смаглий

    Вічна пам'ять Герою України! 💙💛🇺🇦🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up