Мріяв побудувати будинок. Попрощалися з загиблим військовим Артемом Степанишиним

Мріяв побудувати будинок. Попрощалися з загиблим військовим Артемом Степанишиним
  • Він повернувся з Польщі, аби захищати Україну.

  • Героя не стало у віці 35 років.

У Хмельницькому попрощалися з полеглим захисником Артемом Степанишиним. Церемонія відбулася сьогодні, 14 листопада, у міській ритуальній службі. Віддати останню шану загиблому прийшли рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади.

Артем Степанишин народився 7 січня 1987 року в Олешині. Навчався у Хмельницькому інституті соціальних технологій університету «Україна», а після цього служив в армії. Коли почалося повномасштабне російське вторгнення, Артем працював у Польщі. У перші ж дні він повернувся в Україну та пішов на війну.

Ось що згадує про нього його одногрупниця, журналістка Ірина Салій:

Відео дня

— Він був дуже доброю людиною, з нами завжди ділився своїми радостями. У нього була мрія така — побудувати будиночок, навіть нам макет з картону приносив, там були розкладені маленькі меблі. Ми йому бажали успіху, він хотів собі заробляти на той будиночок, але не склалося.

Помер Артем Степанишин від отриманих травм 6 листопада. Йому було 35 років. Поховали військового на кладовищі у селі Олешин.

Міський голова Олександр Симчишин розповів, що з моменту повномасштабного вторгнення Хмельницька громада втратила понад 100 захисників, а з моменту початку війни 2014 року — понад 140.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галина Свідерська

    Царство небесне і земля пухом захиснику України. Співчуття рідним та близьким.
  • Oksana Bober

    😪😪😪😪😪😪😪😪Царство небесне. Господи  то доки має гинути цвіт нації.За щооо

keyboard_arrow_up