Без грошей і посади: президент звільнив голову Полонської РДА, який погорів на хабарі

Без грошей і посади: президент звільнив голову Полонської РДА, який погорів на хабарі
Фото: Солодкий Віктор Володимирович. Фото з сайту районної державної адміністрації
  • 33 тисячі доларів вимагав Віктор Солодкий від фермера за підписання розпорядження про затвердження технічної документації земельних ділянок.
  • Під час отримання частини коштів посадовця затримали. Наразі Солодкого відпустили під заставу.
  • Сьогодні, 10 вересня, його офіційно звільнили з займаної посади. 

Голова Полонської РДА погорів на хабарі. 21 серпня Віктора Солодкого затримали в робочому кабінеті. Посадовця у прямому значенні "взяли на гарячому", адже у той момент йому принесли чергову частину хабара, а саме 15 700 доларів. Як виявилося, гроші Солодкий вимагав у місцевого фермера. За них він обіцяв підписати розпорядження про затвердження технічної документації земельних ділянок загальною площею 94 га для ведення сільського господарства терміном на 10 років.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії. Справу розслідують за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України. Суду Солодкий чекатиме на волі, адже напередодні суд вирішив, відпустити посадовця на волю під заставу в 500 тисяч гривень.

Сьогодні, 10 вересня, Солодкого Віктора Володимировича офіційно звільнили з посади голови Полонської районної державної адміністрації. Відповідне розпорядження підписав президент.

Відео дня

Зазначимо, що на своїй посаді голови РДА Солодкий перебував з квітня 2017 року. Указ про його призначення підписав президент 1 квітня. За рік посадовець встиг офіційно заробити 129 304 гривень. Саме таку суму він вказав у декларації. В той час, як дохід його дружини від підприємницької діяльності становить 969 640 гривень.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up