Біля “Дитячого світу” відбудеться благодійний ярмарок. Як взяти участь?

Біля “Дитячого світу” відбудеться благодійний ярмарок. Як взяти участь?
Фото із ФБ-сторінки волонтерки Анни Маєвської
  • Це вже 8-ий ярмарок, який проводять “Волонтери Поділля”. 

  • За попередні 7 вони зібрали майже 700 тисяч гривень для ЗСУ. 

  • Тепер же шукають майстрів для проведення ярмарку. 

Вже цього тижня в обласному центрі відбудеться черговий благодійний ярмарок. Його організовує благодійний фонд “Волонтери Поділля”. Про це йдеться на сторінках фонду у соцмережах. 

Захід пройде 16 грудня на майданчику поблизу “Дитячого світу”. Він буде одноденним та триватиме із 12.00 по 18.00. Участь в ярмарку може взяти кожен охочий. 

Шукаємо майстрів декоративно-прикладного мистецтва, кондитерів та інших творчих людей, малий та середній бізнес, які готові надати свої товари чи послуги, кошти з яких буде спрямовано на підтримку ЗСУ, — каже волонтерка фонду Анна Маєвська.  

Відео дня

Ви можете взяти участь в ярмарку, якщо вмієте:

— Нам потрібні різдвяні іграшки, ялинки, віночки, посуд, сувеніри, солодощі, книги та інші ярмаркові речі, — додають волонтери. 

Всі кошти від продажу обіцяють спрямувати на купівлю засобів тактичної медицини для ЗСУ. До слова, це вже 8-ий ярмарок, який організовують “Волонтери Поділля”. За попередні 7 благодійних заходів вони зібрали майже 700 тисяч гривень. 

— Ми купували тепловізори, доєднувалися до великих зборів на автомобілі та дрони, купували якісний такмед. Всі ці речі сьогодні на фронті знищують ворога та рятують життя наших захисників, — повідомила Анна Маєвська. 

Дізнатись деталі та отримати консультацію можна за телефоном 0967880321 (Анна). 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    “Волонтери Поділля” - молодці. Але скільки бариг прикривається цим модним словом "благодійний".

keyboard_arrow_up