Біля Хмельницького СІЗО зникла огорожа. Що відбувається

Біля Хмельницького СІЗО зникла огорожа. Що відбувається
  • До однієї з будівель на території ізолятора відкрили вільний доступ.

  • Дізналися, чому так відбувається.

Біля хмельницького слідчого ізолятора прибрали частину огорожі. Раніше поблизу кіоску з пресою там була цегляна стіна з воротами. Тепер же її немає, і таким чином з’явився вільний доступ ззовні до однієї з будівель на території СІЗО.

Тим часом на сайті Хмельницької міської ради з’явився проєкт рішення виконкому, яким пропонується передати приміщення з балансу Управляючої муніципальної компанії «Центральна» на баланс Агенції муніципальної нерухомості. Зазначена й адреса приміщення — Кам’янецька, 39. Це ж і адреса Хмельницького СІЗО. Площа приміщення, яке передається, складає 48,1 квадратного метра.

Журналіст vsim.ua звернувся за коментарем до директора Агенції муніципальної нерухомості Дмитра Гончара. Той розповів, що на баланс його підприємства передається саме те приміщення, біля якого прибрали огорожу. Його планують здавати в оренду.

Відео дня

До слова, процедура здачі в оренду комунального майна передбачає виставлення його на аукціон через систему електронних торгів «Prozorro. Продажі». Для кожного об’єкта визначається стартова орендна плата. Учасники в процесу аукціону збільшують її, а перемогу здобуває ФОП чи юридична особа, яка запропонує за оренду найбільше.

Фото 2013 року

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олександр Стаднік

    А що так можна було?
  • Vitaliy Vitaliy

    Команда С, виходить на нові маштаби
  • Читач44

    Ні разу не корупція ...!!

keyboard_arrow_up