Благодійники з Норвегії надіслали потужний генератор для Хмельницькводоканалу

Благодійники з Норвегії надіслали потужний генератор для Хмельницькводоканалу
Тут і далі фото Хмельницькводоканалу
  • Дизель-генератор має потужність у 160 кВт. 

  • Він запускатиметься самостійно щойно зникне електрика. 

  • Його встановлять для роботи на очисних спорудах. 

Днями для комунального підприємства “Хмельницькводоканал” із Європи доставили новий потужний генератор. Його надіслали благодійники із Норвегії, повідомляють у водоканалі. 

— Прямісінько з самої Норвегії прибув до нас дизель-генератор на 160 кВт, що буде займати своє почесне місце на очисних спорудах, — йдеться в дописі. 

Відео дня

Цей генератор автоматичний. Відтак, він запускатиметься в роботу самостійно одразу після обезточення, без участі людини. 

— Таку допомогу нам надали Волонтери Християнської місії «Допомога» Об’єднаної Церкви Християн Віри Євангельської (голова християнської місії Павло Сівець). Щиро вдячні за допомогу! — додають водоканалівці. 

Вони зазначають, що благодійний вантаж із Норвегії отримують вже не вперше. Тож розраховують на співпрацю і в майбутньому.

Нагадаємо, за час повномасштабного вторгнення чимало країн передали гуманітарну допомогу на Хмельниччину та продовжують це робити. Лише за останній час область та місто отримали устаткування та автівки від Туреччини, Азербайджану, Норвегії, Фінляндії, Іспанії, Ватикану. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Надежда Надежда

    Вода, що тече з крану, смердить навіть без кип'ятіння!
  • Max Forosov

    Хочу звернути увагу керівництва водоканалу на те що останнім часом постійно вода з крану після кип'ятіння має неприємний присмак.

keyboard_arrow_up