Будівництво на березі Бугу: «Ультрасервіс» виграв суд у Хмельницької міськради, але програв прокуратурі

Будівництво на березі Бугу: «Ультрасервіс» виграв суд у Хмельницької міськради, але програв прокуратурі

Базу відпочинку зносити не будуть. Поки що. Але земельну ділянку мають повернути в комунальну власність. Причому такою, якою «Ультрасервіс» її взяв в оренду. 

«Ультрасервіс» відстоює права на землю і ведення будівництва на березі Південного Бугу по судах. Господарський суд Хмельницької області 25 квітня прийняв неординарне рішення про знесення майже готової бази відпочинку на Нижній Береговій 2/4б. Забудовник подав апеляцію. Рівненський суд вирішив, що будівлю, яка розташована за лічені метри від води, зносити не потрібно.

Постає питання із земельною ділянкою. За її вирішення взялася прокуратура. Вона подала позов до Хмельницького господарського суду. Вимагає повернути земельну ділянку, де й досі ведеться будівництво. Причому у тому вигляді, в якому «Ультрасервісу» давали її в оренду в 2013 році.

Декілька засідань точилися суперечки між позивачем і відповідачем. Останніх прокуратура навіть звинувачувала у спеціальному затягуванні справи і певній некомпетентності. Представник забудовника у відповідь подавала одне клопотання за другим. Але марно. Суддя В’ячеслав Димбовський відхиляв їх і все таки прийняв рішення. Землю повернути такою, яка вона була в 2013 році.

Відео дня

Постає питання – яким чином. В Рівному сказали не зносити, в Хмельницькому – повернути землю, але без побудованого. Позиція «Ультрасервісу» на таку ситуацію чітка:

 - Дійдемо до європейського суду, але свого доб’ємося, - заявила адвокат ПП «Ультасервіс».

Знесуть чи не знесуть? Повернуть землю чи ні? Питань більше, ніж відповідей. Слідкуйте за розвитком подій разом із «ВСІМ».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Чому ж ти, такий розумнику і патріот ,пишеш на мові кацапів,а не на рідній українській?
  • Анонім

    Не "сьоодні", а сьогодні, бовдур! А з цим прапором дійсно вийди у центр міста, мордяку надеруть і буде тобі наука.

    Анонім reply Анонім

    видать тебя мозгом Бозя обделил, почитай выше написанное, хочешь, могу под флагом любой страны написать, для "тупорылого". нах мне раши флаг нести в центре? или ты обкуренный? я с Украины, если ты не понял, а живу в Хмельницком, возле Подольки
  • Анонім

    Ти, професіонал, навчись писати грамотно, а прапор Расєї повішай на свою дурну голову. Наші солдати гинуть за нас,а якесь мурло кацапським прапором хизується. КОЗЕЛ.

    Анонім reply Анонім

    Ти щось чув про проксі-сервера? Якщо чув, то зрозумієш чому російський прапор.
  • Анонім

    знову непрофесійніть журналістів всімки. Люли поїдьте на семінар, повчіться. землю не можна повернути у власність держави, бо земля громади міста, тобто комунальна. Держава і комунальна форма власності це абсолютно різні речі.

    рішення судів не суперечать одне одному. Бо рішення суду в Рівному не про те, щоб не зносити, а проте, щоб скасувати рішення першої інстанції про знесення. Рішення суду сьоодні про повернення земельної ділянки в тому вигляді, в якому брали. Це абсолютно різні позови і різні ухвали.

    Анонім reply Анонім

    а москалі тут що забули? землю повернули от і все. кофтай слинку і молись на путіна.

    Анонім reply Анонім

    Не обовязково бути в Росії, є різні способи коли IP може бути будь-якої країни. Тому і відображається прапор Росії

    Анонім reply Анонім

    да, забыл, посмотри на мой флаг

    Анонім reply Анонім

    малограмотная школота) ты думаешь, что если флаг раши стоит, то человек из рассеи? я, например, в центре города живу, и интересуюсь новостями города, но мой ник забанили модераторы сайта, так как много писал об рекламе на сайте, особенно если у людей горе, а на сайте реклама с улыбающимися ... а ведь человек на которого ты так "посмотрел" правду написал... это тебе на будущее урок...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть 20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up