Через обстріл сусідньої Тернопільщини постраждали 22 людини

Через обстріл сусідньої Тернопільщини постраждали 22 людини
  • Про це повідомив на брифінгу голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.
  • Серед постраждалих є жінки та одна дитина. 

Вчора, 11 червня о 21.46, рашисти обстріляли ракетами Тернопільську область. Прильоти прийшлися на місто Чортків. Сьогодні о 10.00 в адміністрації Тернопільської ОВА відбувся брифінг на якому керівництво області повідомило що є постраждалі від ракетних ударів. 

“Було 4 прильоти. Попередньо всі ракети вилетіли з акваторії Чорного моря. Зруйновано частину воєнного об’єкту і також цивільні. Постраждали 4 п'ятиповерхових будинки з цивільним населенням. Жертв на даний момент немає. Є постраждалих 22 особи, які були госпіталізовані, надана медична допомога”, - зазначив голова ОВА Володимир Труш.

Усі поранення, кажуть, середньої важкості. Серед постраждалих 7 жінок. 

Відео дня

Також травмовано 12-річну дитину. Медики наклали їй шви. Загалом на місці подій працювало 10 карет швидкої допомоги. 

Наразі стан практично всіх постраждалих задовільний. Частина з них перебуває в лікарні, частина знаходиться вже вдома. 

Один із ракетних ударів прийшовся на газову трубу. Це спричинило витік газу та загорання. Постачання газу по місту вимкнули ще вчора після удару. Тож поки Чорків сидить без газу. 

А піротехніки, ДСНС, СБУ, Нацполіція та органи місцевого самоврядування працювали всю ніч. Наразі на Тернопільщині продовжують розбирати завали та ліквідовують наслідки ворожого влучання. Детальніше можна переглянути у відео зі сторінки  Володиира Труша. 

З'явилося відео ракетних влучань по Чорткову. На ньому п'ятиповерхівки, в яких мешкали мирні люди з дітьми та те, що з ними зробити рашистські ракети. Відео оприлюднив Володимир Труш

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alena Byrkova

keyboard_arrow_up