Ми у вічному боргу: на війні загинули двоє Героїв з Хмельниччини

Ми у вічному боргу: на війні загинули двоє Героїв з Хмельниччини
  • Бійці мешкали у Хмельницькому та Кам’янець-Подільському районах. 

Сьогодні, 12 червня, Хмельниччина прощатиметься із двома своїми Героями, двома Олександрами, які загинули у нещадній війні з російськими окупантами, боронячи свою країну..

Страшна втрата для Вовковинецької територіальної громади. Лише цього тижня мешканці громади поховали Євгена Мельника, що загинув на Луганщині та Сергія Бабасюка, якого не стало 4 червня. Обидва Герої назавжди в серцях хмельничан. 

Фото Олександра Корчинського зі сторінки Вовковинецької ТГ

Вчора, 11 червня, трагічна звістка знову прийшла у Вовковинці. На війні з росіянами загинув Олександр Корчинський. 

Відео дня

“Шановні жителі Вовковинецької територіальної громади! Завтра, 12.06.2022 р., ми будемо проводжати в останню путь нашого земляка Корчинського Олександра Анатолійовича, відважного воїна, який загинув у жорстокій війні з рашизмом”, - повідомляють на сторінці тергромади. 

Героя зустрічатимуть живим коридором з усіма почестями. Рух почесної колони запланований у Вовковинцях на 9:45. Поминальна служба відбудеться в рідному домі Героя в селі Городище о 10:30. Олександра Корчинського проведуть в останню дорогу о 12:00.

Фото Олександра Кузяка зі сторінки Новодунаєвецької ТГ

Ще одна втрата у сусідній Кам’янеччині. В боях загинув Олександр Кузяк. Герой проживав у селі Підлісний Мукарів Новодунаєвецької тергромади. Був родом із багатодітної сім’ї, закінчив місцеву школу. Вів активний спосіб життя, займався спортом. Працював зварювальником на підприємствах. 47-річний чоловік був одружений, виховував двох доньок.

“Він до кінця з честю та гідністю виконував громадянський та військовий обов'язки захищаючи незалежність, територіальну цілісність та суверенітет України. Немає слів, щоб висловити увесь біль і жах, які зараз відчуває кожен з нас. В цю трагічну хвилину щиро поділяємо горе з рідними Героя. Всією громадою схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам'ять та слава воїну України! Дякуємо, що боровся за нас, наш край, нашу свободу і незалежність! Ми у вічному боргу перед тобою!” - пишуть на сторінці Новодунаєвецької ТГ. 

Тіло загиблого Олександра Кузяка зустрічатимуть сьогодні, 12 червня, близько 09:00 години живим коридором. Поминальна служба пройде в Підлісному Мукареві в храмі Святого Йосипа Обручника о 13:00 годині. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (172)
  • Олена Броаска

    Вічна пам'ять Героям.Ти залишишся в моєму серці назавжди
  • Надія Пасічник

    Вічна пам'ятьГерою
  • Людмила Мороз

    Царство небесне Героям
  • Міла Сас

    Вічна світла пам'ять Царство небесне Щирі співчуття ріднім

keyboard_arrow_up