Чи впливає повітряна тривога на відключення світла

Чи впливає повітряна тривога на відключення світла
Ілюстративне фото
  • Об’єкти енергетики по всій Україні під постійною загрозою обстрілів.

  • Як це впливає на відключення?

Російські обстріли протягом останніх місяців значно вплинули на стан енергосистеми України. Це і про знищення та пошкодження об’єктів інфраструктури, і про подальші відключення світла для економії електроенергії.

Ще одним «воєнним» фактором, який впливає на те, скільки світла є у домівках хмельничан, є повітряна тривога. Про це сьогодні, 2 лютого, під час брифінгу розповів технічний директор «Хмельницькобленерго» Олексій Філіпчук.

— Безпека людей перш за все. Всі останні атаки відбуваються на об’єкти енергетичних підприємств і об’єкти критичної інфраструктури, до яких належимо й ми. Біля Хмельницького була розташована наша виробнича база. Коли відбулися ураження, ми забрали звідти весь персонал, тому що були три обстріли. З такими масованими атаками бомбосховища не дадуть ефекту, — розповів енергетик.

Відео дня

У випадку повітряної тривоги всі чергові повинні залишати підстанції та залишатися у безпечному місці. Таким чином вони не можуть здійснювати перемикання у цей період.

Повний запис брифінгу переглядайте нижче.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Max Forosov

    Треба було ще на брифінгу спитати директора «Хмельницькобленерго» чому він борги неіснуючі людям приписує під час воєнного стану. Вже п'ять разів подавали скаргу на перерахунок, але віз і нині там. І це не тільки в нас така ситуація. Ганьба!
  • Микола Гусько

    Більше цікаво а ахметов та його дєтєк опущений  компенсувати зіпсовану техніку грошима на карту буде чи готівкою? І плювати ми хотіли що він зеленському хабарі пхає.
  • Людмила Накапюк

    В Раково по три рази на день немає води .Ніхто нічого не пояснює. Люди терплять , але очікують роз'яснень від міської влади

    Константин Буднецкий reply Людмила Накапюк

    Саша Грач де це в раково нема воды зато у гамалия и нача хмель обленерго все на мази куркули кравоеды сидят бабло тянут за камуналку за свет и отключают свет людям

    Саша Грач reply Людмила Накапюк

    Людмила Накапюк зато вас є світло, авлюдей немає вже подва місяці і все добри.

    Ольга Орехова reply Людмила Накапюк

    Людмила Накапюк а зачем,они не в курсе,включают дурака

    Людмила Накапюк reply Людмила Накапюк

    Ольга Орехова Так .Але жодного оголошення від мерії.

    Ольга Орехова reply Людмила Накапюк

    Людмила Накапюк у вас нет воды,зато есть свет,отключают линию насосной станции,у нас не света ни воды

keyboard_arrow_up