Чи закриють школи на карантин після осінніх канікул

Чи закриють школи на карантин після осінніх канікул
Фото ілюстративне
  • Початкова школа та дитсадки працюватимуть і за "найгіршого сценарію", кажуть у ВР.

У Раді заявили, що дитячі сади і початкову школу з листопада закривати не будуть навіть при найгіршому сценарії. Відповідне рішення погодили з Міністерством освіти і науки та МОЗ. Про це повідомив у коментарі РБК-Україна голова парламентського комітету з питань науки і освіти Сергій Бабак.

За його словами, навчання дітей має бути безпосередньо в школі, адже, як переконує Бабак, діти не можуть займатися дистанційно. 

  • "Тому що діти не можуть займатися дистанційно — у них ще немає самосвідомості такого рівня, щоб вони могли самоорганізуватися. Ці дві ланки повинні працювати", - заявив він.

Водночас Бабак наголосив, що діти повернуться до школи, якщо епідситуація буде дозволяти. В іншому випадку — вони будуть тимчасово переведені на дистанційне навчання.

Відео дня

Також Бабак додав, що все буде на рівні рекомендацій від уряду в залежності від "карантинних" зон. Він підкреслив, що подальше рішення в питанні навчання буде приймати місцева влада.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • я человек

    Не треба закривати. Якшо ми будемо сидіти дома , діти будуть тупі як дерево. Якшо будем ходити в школу , Не треба закривати. Якшо ми будем сидіти дома , діти будем тупіти і хворіти. Якшо будем ходити будем живі і здорові. Хочете померти ? Сидіть дома і не жалійтесь шо ви хворі. Будете хворі , не плачте крокодилячими сльозами шо ви хворі , бо ви напевно хворі на голову шоб так думати
  • я человек

    Не треба закривати. Якшо ми будем сидіти дома , діти будем тупіти і хворіти. Якшо будем ходити будем живі і здорові. Хочете померти ? Сидіть дома і не жалійтесь шо ви хворі. Будете хворі , не плачте крокодилячими сльозами шо ви хворі , бо ви 5апевно
  • Олег

    Так, потрібно закрити і чим бистріше тим краще.Епідемію можна приборкати лише 2 шляхами : вакцинацією або розірванням контактів .
  • Леонід Якубовський

    Да.🙂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення 13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП 12:31 На Подільській 20-річний водій наїхав на пенсіонерку 11:19 З початку року в Хмельницькому народилося 1 169 дітей 10:35 У Хмельницькому горів житловий будинок. Загинув чоловік photo_camera 10:04 «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». На Хмельниччині визначили переможців з футзалу photo_camera 09:37 У Хмельницькому аварійні відключення світла: адреси 09:09 Ті, хто не підлягає мобілізації, мають пройти базову військову підготовку, – закон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up