Де не можна палити цигарки: список місць та розмір штрафу

Де не можна палити цигарки: список місць та розмір штрафу

В Хмельницькому є 16 публічних локацій, де заборонено куріння тютюнових.

З початку 2022 року в обласному центрі патрульні виявили 851 правопорушника. Ці особи палили цигарки в громадських місцях. Кожен з них отримав штраф. Розмір штрафних санкцій info склав від 51 до 340 гривень. 

Аби хмельничани та гості міста надалі були більш обачними та не курили тютюнові в заборонених місцях у поліції нагадали список місць, де не можна цього робити. Тож нагадуємо де забороняється паління тютюнових виробів:

  • Відео дня
    /li>

Крім цього, рішенням Хмельницької міської ради додатково визначено перелік місць вільних від куріння:

Також нагадуємо, що віднедавна електронні сигарети, IQOS та glo прирівняні до звичайних сигарет. Палити кальяни, використовувати електронні сигарети, пристрої для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, трав’яних виробів для куріння у всіх громадських приміщеннях та місцях заборонено. За невиконання вимог закону каратимуть штрафами. Де саме та які будуть штрафи за порушення дивіться на інфографіках від Центру демократії та верховенства права.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Ванда Юськив

    Я абсолютно спокійно відношусь до такого нововведення

    Игорь Макар reply Ванда Юськив

    І воно мене якось не сильно лякає. Якщо треба - без проблем буду виконувати усі правила куріння і для мене це не буде надто важко. Сам процес куріння мені подобається, знаю де можна якісні поди купити https://dymok.net.ua/ua/pod-sistemy.html тому свою звичку викорінювати не хочу поки що))

  • Микола Аліфанов

    У наркомарів більше можливостей ще і наркоту безкоштовно отримують по під дома на Львівському шосе ширяться і ніхто не бачить а еа Проскурівскій поліціянти як коршуни охотяться,  складається враження що в ни роботи іншої немає
  • Милая Скандалистка

    І головне не забувайте про проблему продажі дітям та підліткам цієї отрути.
  • Читач34

    Будь ласка , со , шкідливими звичками для оточуючих, то тільки дома , в себе дома!!!дешевше вам вийде, а оточуючі люди , діти здорові будуть,,

keyboard_arrow_up