Де у Хмельницькому працюють громадські туалети (КАРТА)

В обласному центрі працює 9 громадських вбиралень, з них безкоштовні є лише на пляжі та в парках, куди зайти насмілиться далеко не кожен. У Всесвітній день туалету, який відзначається 19 листопада, «ВСІМ» пропонує карту громадських вбиральнь із фото та описом.
Де у Хмельницькому працюють громадські туалети (КАРТА)

Практично усі громадські вбиральні Хмельницького знаходяться, м’яко кажучи, у не досить задовільному стані. Навіть у платних туалетах просто відсутня вода для того, щоб помити руки. У інших нема мила. Є й такі, які не забезпечують відвідувачів туалетним папером. Усі громадські вбиральні міста «славляться» своїми нестерпними ароматами. Більшість розташовуються в центральній частині міста. Інші райони Хмельницького  не можуть похизуватися таким необхідним для нормального функціонування міста приміщенням. Про це «ВСІМ» розповідала ще у травні. Ситуація майже за півроку не змінилася.  

Нагдаємо, що, згідно закону, заклади громадського харчування, готелі та держустанови мають безперешкодно пускати громадян у свої туалети. Та й з цим у Хмельницькому проблеми. Хто забув, тому нагадуємо ці місця. 

У Всесвітній день туалету – одне із найоригінальніших і найвеселіших свят, варто замислитися над чистотою туалетів у кожному місці України.

Відео дня

Довідка:

Всесвітній день туалету встановлено 2001 року під час міжнародної конференції в Сингапурі, присвяченій проблемам туалетів. Сингапур не випадково став місцем проведення конференції, оскільки славиться бездоганною чистотою своїх туалетів.

Понад 200 делегатів з Європи, Азії та Північної Америки, які представляли 17 національних туалетних асоціацій, зустрілися, щоб обговорити насущні проблеми та розглянути нові концепції розвитку туалетної справи. Підсумком зустрічі стало створення Всесвітньої туалетної організації, яка й стала ініціатором встановлення Всесвітнього дня туалету.

 

Коментарі (2)
  • Анонім

    Фото стін в коричневих потьоках.. дуже естетично. Автори не жаліють своїх читачів
  • PAL

    Где, где, да под каждым деревом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up