Де в серпні у Хмельницькому відключатимуть газ (КАРТА)

Де в серпні у Хмельницькому відключатимуть газ (КАРТА)
  • Газовики будуть проводити планово-технічне обслуговування.
  • Постачання газу за деякими адресами тимчасово призупинять.
  • Коли і де не буде "блакитного палива"?  

Під час проведення робіт з планово-технічного обслуговування постачання газу до осель буде призупинене. Його проводять аби виявити місця витоків газу та запобігти аварійності. Відновлять газопостачання лише за відсутності порушень.  

У ПАТ "Хмельницькгаз" наголошують, що відновлення гапостачання до будинків можливе лише за присутності власників. Тому просять мешканців забезпечити доступ працівників до газового обладнання у квартирах та будинках. Разом із тим, наголошують, що газовики повинні представитись, пояснити мету візиту та показати службове посвідчення з печаткою ПАТ "Хмельницькгаз".

Інформація, де і коли саме відключатимуть газ у кожному будинку, подана на карті від vsim.ua.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up