Дерево у парку Чекмана впало через недбалість комунальників

Дерево у парку Чекмана впало через недбалість комунальників
  • Ялину, яка звалилася на атракціон у парк, мали давно зрізати.
  • Комунальне підприємство “Парки і сквери” не дотрималось акту знесення аварійних дерев, кажуть в ЖКГ.
  • Пояснити, чому так сталось, ніхто не може, бо директора підприємства звільнили.

В парку Чекмана на атракціон завалилась суха ялина у суботу, 1 липня. На щастя, ніхто не постраждав. Батьки вчасно забрали діток від атракціону. В міській раді переконані, що дерево впало через буревій. Заступник мера Анатолій Нестерук каже, що карати за це нікого не будуть, бо винна негода, яка вирувала у місті.

 - А кого покарати? Стихія прийшла. Більше десятка дерев по місту повалено. Це і на Тернопільській, і на Старокостянтинівському шосе. Управління ЖКГ і зелене господарство омолоджує постійно дерева. В дерев є біологічний вік. Якщо воно старе, то ми його не зрізаємо, а омолоджуємо. Сквер Франка омолоджений, восени будемо омолоджувати сквер Шевченка, - розповідає vsim.ua Анатолій Нестерук.

За станом зелених насаджень у парках і скверах має слідкувати КП “Парки і сквери”. Якщо їхні працівники бачать дерева, які потрібно зрізати, то мають звернутись з листом в управління ЖКГ.

Відео дня

- Коли до нас звертаються, ми видаємо акт про знесення аварійних дерев. Тоді за цим актом КП “Парки і сквери” може видалити ті дерева. На дерево, яке завалилось у парку Чекмана, і на ряд інших дерев, було видано такий акт. Але директор підприємства їх не зніс, - каже начальник управління ЖКГ Василь Новачок.

Ми намагались зв’язатись з директором комунального підприємства “Парки і сквери” Володимиром Лукіним. Та, як виявилось, його звільнили. У міській раді кажуть, він не працює з 21 червня. Але відповідного розпорядження на сайті міської ради досі нема. Чи пов’язане його звільнення з деревом у парку Чекмана, невідомо.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    а якби дитину вбило? вони взагалі про це думають?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up