Десятирічний хлопчик з Хмельниччини зібрав 300 доларів для військових

Десятирічний хлопчик з Хмельниччини зібрав 300 доларів для військових
Тут і далі фото зі сторінки Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України
  • На свої заощадження школяр придбав портативний зарядний пристрій на сонячній батареї.

Остапу всього 10 років. Хлопчик проживає у Шепетівці. Нещодавно він передав портативний зарядний пристрій на сонячній батареї для захисників ЗСУ.  Аби придбати пристрій хлопчик заощадив 300 доларів. Остап розповів, що це – всі його заощадження, які назбирав для Шепетівських зенітників. Про це повідомляють на сторінці Повітряного командування “Захід” Повітряних Сил ЗСУ. 

“Він сам захотів зробити такий вчинок, підійшов до мене, і сказав, що всі гроші, які йому дарували на день народження, коляду та свята використаємо на купівлю бронежилета. Військовим потрібніші, це врятує комусь життя. Вони ж нас захищають”, – розповіла мати хлопчика Наталя. 

Жінка додала, що коштів на купівлю бронежилета не вистачило, тому вирішили купити портативний зарядний пристрій. Вчинок школяра неабияк розчулив військових.

Відео дня

“Він міг купити собі іграшку чи ровер, але віддав нам. Ми щасливі, бо зараз виховуються справжні патріоти України. Все неодмінно буде Україна завдяки таким дітям, як Остап”, – зізнаються захисники. 

Сам Остап по-дитячому щиро тішиться своїми успіхами та по-дорослому радіє своєму мужньому вчинку. Він вірить в перемогу України і прагне її наблизити. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Маргарита Михайлова

    Молодчина
  • Anna Ogorodnik

    Дякуємо
  • Liubov Vasylieva

    Дякуємо!!!
  • Оксана Гуцал

    Прекрасне виховання, а батькам- низький уклін, виховали прекрасну людину, яка з садку цінує і розуміє ціну грошей.

keyboard_arrow_up