Дев’ятирічна дівчинка із Кам’янця обрізала волосся, щоб допомогти військовим

Дев’ятирічна дівчинка із Кам’янця обрізала волосся, щоб допомогти військовим
Тут і далі фото з допису Володимира Черняка
  • Школярка ростила свою косу з народження. 

  • Вона пожертвувала 4 тисячі гривень за волосся для 87-го батальйону 

Під час повномасштабного вторгнення в Україні розвинувся справжній дитячий волонтерський рух. Хтось продає випічку чи сувеніри, хтось організовує імпровізовані блокпости, хтось віддає кошти, які збирав на популярні гаджети. Всі виручені кошти дітвора донатить в благодійні фонди чи штаби допомоги військовим Такі дитячі історії із зовсім недитячими вчинками ми неодноразово публікували на vsim.ua. 

Сьогодні розповідаємо про ще одну маленьку благодійницю. Дев’ятирічна Софія Собко мешкає в Кам’янці. Вона навчається в ліцеї №9 імені А. М. Трояна та є вихованкою театру пісні «Любава». 

Донедавна дівчинка мала довге волосся. Свою косу Софія ростила чи не з самого народження. А днями обрізала її під коротке каре. Про це повідомив волонтер Володимир Черняк. 

Відео дня

Спершу дівчинка планувала відрізати волосся, а виручені гроші пожертвувати онкохворим діткам. Але війна внесла свої корективи. Маленька кам’янчанка вирішила передати кошти нашим воїнам! Вона обрала волонтерський фонд, у якому працює Володимир і підтримала великий збір для 87-го батальйону територіальної оборони, який дислокується в Кам'янці-Подільському. Софія передала фонду 4 тисячі гривень. 

— Це найдорожчі 4 000 гривень в моєму житті! Ми плакали усією командою! Я дякую сімʼї Софії, за її виховання! Я дякую усім, хто причетний до формування Софії! Я дуже хочу, щоб про Софію Собко, знали усі! Розкажіть про неї! Будете бачити — обніміть! — зазначає Володимир Черняк. 

Як це відбувалось — зафільмували на відео:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up