Дирекція КП «Парки і сквери» вважає, що конфлікт у зоокуточку вже вирішили

Дирекція КП «Парки і сквери» вважає, що конфлікт у зоокуточку вже вирішили

В зоокутку, що в парку Чекмана, за останній місяць поменшало тварин, а працівники посварилися. У комунальному підприємці вважають, що звільненням одного працівника та попередженням іншого вирішили проблему у звіринці. 

Критика з боку деяких відвідувачів, сварка в колективі і смерть бабака, барана та фазана. Хмельницький зоокуточок став темою номер один. Дирекція комунального підприємства «Парки і сквери»  відреагувала та зробила заяву. Вважають, що між новими та наявними працівниками зоокутка стався конфлікт, що переріс у взаємні звинувачення один одного. Цю проблему вирішили звільненням Сергія Пальохіна  та попередженням Наталії Розумяк

Якщо конфлікт в колективі вирішили, то причин смерті тварин ще не називають. 

Текст заяви  від КП «Парки і сквери» :

Відео дня

Кілька місяців тому до нас звернулася родина хмельничан, що утримує «приватний зоокуток», у тому числі — левів, щодо передачі їх на утримання до нашого парку. Ця інформація була висвітлена у місцевих ЗМІ.

Враховуючи потребу розширення та модернізації зоокутка парку ім. Чекмана, а також позитивні відгуки хмельничан, дирекцією парку було прийнято рішення розширити зоокуток та  проведено переговори із приватним підприємцем щодо допомоги матеріалами на його розширення.

Також власника «приватного зоопарку» Сергія Пальохіна було працевлаштовано як доглядача за новими тваринами (у парку зявились єнот та кенгуру).

Проте протягом останнього тижня між новими та наявними працівниками зоокутка стався конфлікт, що переріс у взаємні звинувачення один одного, у тому числі із залученням ЗМІ.

Дирекція парку, втрутившись у конфлікт, вирішила звільнити Сергія Пальохіна з посади доглядача тварин, а також, враховуючи акт про неналежний догляд та тваринами від 8.07.16 р. та факти, висвітлені в ЗМІ, винести попередження Наталії Розумяк та зобов’язати усунути  порушення.

Вважаємо, що конфлікт навколо зоокутка парку ім. Чекмана вичерпано, просимо представників засобів масової інформації враховувати викладені вище факти у своїх репортажах. Також зі свого боку докладемо максимум зусиль, щоб забезпечити догляд за тваринами на високому рівні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Краснопісаніє в стилі купрікова - плювати в очі і казати, що то "божа роса".  Яким чином конфлікт вичерпано? Що біотуалет для тварин встановили? чи  воскресили мертвих тварин? Ганебна відписка.

    Анонім reply Анонім

    Я важаю тільки безглузді (Аноні...ти) можуть коментувати так недолуго, Собі біотуалет установи, чорт закатай вату.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 На "щиті" повернулись семеро захисників з Хмельниччини. Хто вони 20:35 Де не буде світла у Хмельницькому 15 травня (АДРЕСИ) 20:01 Голівудські зірки з українським корінням: дізналися, хто з Хмельниччини 19:41 Де вигідніше у Хмельницькому: порівняли ціни на курятину photo_camera Від читача 20:28 У Хмельницькому до Дня Вишиванки влаштують святковий велопробіг у вишитих сорочках 19:07 На водосховищі Хмельницької АЕС спеціалісти зафіксували мор риби (ФОТО) 18:35 «Маємо право на освіту»: мітинг проти скорочення Хмельницького обласного ліцею photo_camera 17:59 З торговельного центру у Хмельницькому зникло майно: затримали підозрюваного 17:25 Де контролюють швидкість на Хмельниччині. Карта «TruCam» та «Каскад» 16:40 П’яні за кермом: скільки нетверезих водіїв за тиждень спіймали хмельницькі патрульні 15:51 Мешканка Шепетівщини відмовлялася від опікунства на користь онука: що вирішив суд 15:06 Жителя Хмельниччини взяли під варту за викрадення автівок на Рівненщині 14:28 Попрощались з 29-річним військовим Артемом Кушнером. Без тата залишилось двоє доньок photo_camera 13:59 Хмельничанка, яка продавала дитячий візок, втратила більше 30 тисяч 13:18 «Втрамбувались» у три яруси: житель Хмельниччини та інші «пасажири» намагалися перетнути кордон 12:40 Хмельничан запрошують на екскурсію в криївку photo_camera 12:05 У пожежах на Хмельниччині виявили двох загиблих play_circle_filled photo_camera 11:51 Донорство у вишиванках: хмельничан кличуть долучитися до акції 11:24 У Хмельницькому та Кам'янці терміново потрібна донорська кров 10:05 Хмельницька міськрада здає в оренду 12 земельних ділянок. Де та за скільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up