Дитячий садок, який інспектували Зеленський та Шмигаль, досі не працює

Дитячий садок, який інспектували Зеленський та Шмигаль, досі не працює
  • Під час приїзду президента садок в Давидківцях пообіцяли відкрити 1 вересня.
  • В цю дату заклад відвідав прем’єр-міністр. Тоді назвали нову дату.
  • Та досі батьки не можуть віддати дітей.

Новий дитячий садочок у селі Давидківці Хмельницького району входить до програми “Велике будівництво”. Його почергово інспектували президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Заклад мав запрацювати із 1 вересня. Потім назвали нову дату - 14 вересня. Але він досі не відкрився. 

Володимир Зеленський відвідав Давидківці 3 червня. Під час візиту говорилося, що дитячий садок готовий на 65%. Також зазначили, що будівництво, на яке виділили 27 мільйонів, завершать до 1 вересня і в цей день заклад має відкрити свої двері для 80 дітей. Саме на таку місткість він розрахований.

Відео дня

Але 1 вересня садок не запрацював. І саме в цей день його проінспектував прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочого візиту на Хмельниччину. Тоді завідуюча закладу Тетяна Бабич у розмові журналістам сказала, що потрібно ще два тижні для оформлення всіх необхідних документів та завершення комплектації закладу меблями та іншим.

Попередньо планувалося, що діти підуть в новий садок 14 вересня. Не сталося цього ні в понеділок. Не відкрився заклад і сьогодні, 17 вересня. Про це в коментарі журналісту vsim.ua повідомив сільський голова Давидковець Олександр Ланкевич. Він каже, що не працює не працює і старий садок, який знаходиться поряд із новим.

За нашою інформацією, в новий садок досі не завезли всі необхідні меблі. Також не все привезли та встановили в кухні. Коли це станеться, поки невідомо. А поки деякі із батьків уже шукають інші варіанти із влаштуванням своїх дітей. Дехто уже забрав документи і хоче відправити їх в дитячі садочки міста Хмельницького.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Михайло Хабаль

    а хто гарантував, що в ньому мають вчитись розуму діти, адже садочок таки здали на папері в експлуатацію...а от дальше ніхто ніяких гарантій не видавав...
  • Valentyna Matsan

    То порох все винен!
  • Татьяна Томилина

    То ж ще раз треба відкрити 😱
  • Світлана Попик

    А в Шумівцях діти ще в школі не навчаються до цього часу. Причину не хочете взнати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up