Для Чернелівського водогону купили потужний насосний агрегат

Для Чернелівського водогону купили потужний насосний агрегат
Тут і далі фото Хмельницькводоканалу

Обладнання може працювати від електрики та від генератора.

Комунальне підприємство “Хмельницькводоканал” продовжує поповнюватись новим обладнанням. Нещодавно із Норвегії доставили новий потужний генератор, який працюватиме на очисних спорудах. А днями підприємство придбало потужний насос для Чернелівського водозабору. Про це повідомляють у телеграм-каналі водоканалу. 

Новий насосний агрегат має продуктивність в 1 000 кубічних метрів на годину та електродвигун в 400 кВт. Його невдовзі встановлять на водонасосній станції другого підйому Чернелівського водозабору. 

Відео дня

Цей насосний агрегат може працювати як від мереж електропостачання, так і від генератора. Це на випадок знеструмлення об’єкта. 

— Використання сучасного насосного агрегату з шафою управління обладнано пристроєм частотного регулювання, створить можливість більш економічного споживання електроенергії, — йдеться в повідомленні Хмельницькводоканалу. 

В скільки обійшлося нове обладнання на підприємстві не зазначають. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ирина Старова

    а труби коли куплять? старі вже не витримують
  • Читач95

    Ще б до того генератора купили якогось фільтра потужного,бо з Хмельницького водопроводу вода як не жабами смердить,то як з каналізації тече,жовта і смердюча🤦
  • Leonovich Aleks

    Таке купили що аж сховали))))
  • Віктор Татарчук

    Все,чекаємо поривів на водогоні. І люди без води.

keyboard_arrow_up