До притулку в Ружичанці можуть переїхати переселенці з Луганщини

До притулку в Ружичанці можуть переїхати переселенці з Луганщини
Фото ілюстративне

Мешканців Кремінної планують евакуювати на Хмельниччину. 

Наразі майже уся територія Луганської області окупована. Понад 300 тисяч луганчан стали вимушеними переселенцями з приходом руського миру, багато хто вдруге. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай

“Доручив забезпечити тимчасовим житлом усіх жителів Луганщини, які потребують прихистку. Наразі ми працюємо над формуванням фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла ВПО. Керівники територій оглядають запропоновані приймаючими громадами приміщення, та визначають першочергові проблеми, які необхідно вирішити, або зробити перебування людей у ВПО-хабах комфортним”, — зазначив очільник Луганщини. 

Так, вчора, 9 липня, начальник військової адміністрації міста Кремінна Олександр Дунець побував на Хмельниччині. Він оглянув умови проживання у хостелі для переселенців у селі Ружичанка. До слова, тут вже знайшли прихисток майже 80 переселенців з Луганщини.

Відео дня

“Умови життя цілком прийнятні – необхідний рівень комфорту забезпечений, але Луганська облдержадміністрація працює над його підвищенням. Зокрема, за підтримки ПРООН завезено необхідну побутову техніку, розпочато ремонтні роботи”, — додав Гайдай. 

Тож, можливо незабаром «луганська діаспора» у Хмельницькій області поповниться кремінянами.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Макарчук

    То жахливий хостел! Господарі наркомани, працівники наркомани і злодії, які розкрадають допомогу громади! Працівники крадуть речі проживаючих!!!

keyboard_arrow_up