Сім’ї загиблого військового купили будинок на Хмельниччині

Сім’ї загиблого військового купили будинок на Хмельниччині
Колаж з відео
  • Олексій Багрій був морським піхотинцем.
  • Після його смерті дружина та діти переїхали на Ярмолинеччину.
  • Саме тут волонтери придбали для них дім за 7 тисяч доларів.

Морський піхотинець Олексій Багрій родом з Ярмолинецької тергромади. Чоловік мешкав у Миколаєві, бо там розташовувалась його військова частина. 

Його дружина Марія — з Луганщини. Але ще в 2014 році, коли почалось вторгнення росії, жінка виїхала до матері в Київ. А після знайомства з Олексієм переїхала до нього, на південь. У них народилося двоє дітей — Злата та Тимофій. 

Коли почалась війна Олексій благав дружину з дітьми переїхати на Хмельниччину до його матері. Та вона все відтягувала. Але після смерті чоловіка, 11 квітня, таки зважилась перебратися до свекрухи. 

Відео дня

Саме тут, на Ярмолинеччині, в селі Глушківці волонтери придбали для сім’ї морпіха будинок. За 4 дні назбирали на нього 7 тисяч доларів. Колишня власниця Зоя Бабич продала хату разом з усім, що в ній було. 

Кошти на купівлю збирала американська організація “August Mission” спільно з нашими “Волонтерами Поділля”. Раніше іноземці допомагали гуманітарно. Та тепер мають нову благородну місію — планують придбати 10 будинків для сімей загиблих військових, повідомляє Перший Подільський. 

 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (122)
  • Читач36

    Мій син Багрій Олексій Вікторович народився в с. Іршики, а проживав в с. Великі Мацевичі Старокостянтинівського району. За своє життя він ніколи не був в Ярмолинецькому районі. І не понятно чому там купили хату, де ніхто з його рідні не проживає.
  • Yarina Shkolnik

    Так халупу пiд Хмельницький продают за 15 тис гр
  • Alla Bayda

    Вічна пам’ять і слава Герою московсько-української війни!
    Низький уклін рідним…
  • Читач22

    Знову всіх наїбали🤬, наживаються сучари на чому тільки можуть!

keyboard_arrow_up