“Додати зелені і викласти бруківку”: хмельничани про реконструкцію майдану (ОПИТУВАННЯ)

“Додати зелені і викласти бруківку”: хмельничани про реконструкцію майдану (ОПИТУВАННЯ)
  • Майдан Незалежності потребує реконструкції. З такою думкою визначились у міській раді.
  • Вже розробили і представили три проекти, за якими будуть оновлювати головну площу міста.
  • Журналісти vsim.ua запитали хмельничан, чи потрібно змінювати майдан Незалежності і який проект їм подобається більше.

Хмельницький майдан має виглядати по-іншому. Так вирішили у міській раді ще на початку літа. Тоді провели громадське обговорення і почули пропозиції хмельничан. Щоправда, висловитись прийшло лише трохи більше 20 людей. Після цього управління ЖКГ оголосило всеукраїнський архітектурний конкурс. На ньому визначили три кращі проекти. За основу братимуть проект першого переможця і доповнюватимуть його деталями з інших двох.

Ми поцікавились у хмельничан, чи потрібна майдану Незалежності реконструкція і чого не вистачає головній площі. Також запропонували обрати кращий, на їхню думку, проект з тих, що перемогли у архітектурному конкурсі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Vitaliy

    краще  б за ті гроші що викинули на проект витратили на ялинку
  • Володимир Кухар

    ...постійні перебудови повязані зі змінами влади в країні і не є фактичними потребами громади, а скоріше повязані з постійним характером невдоволення всім і вся. Порівняймо столітні площі західних країн Праги, Мадриду, Лондона ... з нашими, там всі задоволенні тим що отримали у спадок від попередніх поколінь, а фактично від своїх батьків і дідів, а в нас "все не так". Це ж такий менталітет "незгоди". От вже памятник позавчора поставили, сьогодні "треба" знести, перенести, десь подіти. Дуже важко в не готовій до діалогу спільноті вирішити будь-яке питання, перемагають голосом і масовкою, а не розумом.

    Катя Попик reply Володимир Кухар

    Як в тебе невдолення, то йди лікуйся.

    Мастер Автополив reply Катя Попик

    Катюха, попей йодосодержащие препараты. Тебе они крайне необходимы. Судя по эмоциональным комментариям явный гормональный сбой.

    Мер Шурик Брехун reply Мастер Автополив

    Швидше збій у тебе від алкоголізму. Менше пий, а краще взагалі не пий алкоголь

    Мастер Автополив reply Мер Шурик Брехун

    Не проецируйте свои проблемы на окружающих.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up