Євромайдан у Хмельницькому: мітингуючі згортають намети

Євромайдан у Хмельницькому: мітингуючі згортають намети
Вночі у Хмельницькому на «Євромайдані» все було спокійно, запевняють страйкуючі. Зранку у наметовому містечку залишилось трохи більше десятка людей, які вже після обіду почали згортати намети.

- Ніч пройшла без ексцесів. Було близько 10 чоловік. Всю ніч підходили громадяни та спілкувалися з нами. Міліціонери мерзли, ми їх поїли чаєм. Ніч пройшла як завжди нормально. Нас зігрівали спілкування та гарячий чай, - каже комендант табору Юрій Смаль.  

Журналістам газети «ВСІМ» стало відомо, що партійної символіки на майдані більше не буде, політичні сили страйкуватимуть разом з народом.

На 15:00 три політичні сили організовують прес-конференцію, де, ймовірно, піднімуть це питання.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Якраз Помаранчева революція починалася зі стихійного спротиву простих людей. Люди виступили проти масових фальсифікацій виборів. Ви, звичайно, можете писати все що завгодно, придумувати, прибріхувати... Це може подіяти на тих, хто не брав участі в подіях листопада 2004 року. Але мені цього не кажіть, бо я був серед тих двох-трьох десятків перших, хто вийшов тоді на Майдан у Хмельницькому... Про яку штучність ви говорите, про які гроші??? Чи ви начиталися дешевих агіток від компартії?
  • Anonymous

    так смішно. ці політичні сили самі все організували, а тепер проти використання прапорів. де логіка? люди просто так самі на майдан не вийдуть, наші люди дуже пасивні, краще вдома погріються як і я. а вот, якщо мені хорошу суму запропонують, щоб померзнути, то зовсім інше діло. будьте реалістами. розумні люди це розуміють. та сама помаранчева революція починалася штучно, за гроші, а розрослася до добровільної участі людей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:01 Під час прощання присвоїли звання полковника: загинув Олександр Ровенчук з Хмельниччини 14:28 50 фармацевтів не стояли на обліку. Хмельницьку підприємицю оштрафував ТЦК 13:51 На Хмельниччині військовий самовільно залишив частину: як його покарали 13:18 Зарплата до 33 тисяч: у Хмельницькому оновили перелік вакансій Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 12:35 У неділю запустять додаткові автобуси до кладовищ Хмельницького 11:39 У Хмельницькому горіла квартира. Від опіків померла дитина photo_camera 11:15 Скільки і як часто хмельничани донатять на армію: відеоопитування play_circle_filled 10:36 Вбивство у Хмельницькому районі: затримали чоловіка, який до смерті побив знайомого 10:02 «П’яна вечірка» з дівчатами: організатора з Хмельницького району випустили з-під варти 09:13 Рідні просять присвоїти звання Героя захиснику з Хмельниччини Павлу Гедзюку 21:09 Зеленський призначив нового очільника СБУ на Хмельниччині 20:33 Староста села на Хмельниччині очолила новостворену пожежну команду (ФОТО) 20:02 У Хмельницькому попрощалися із захисником Мирославом Марчуком 19:36 Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми 19:22 В Хмельницькому «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (новини компаній) 18:52 Роман Миколаїв: «Довелося платити за помилку життям дорогих людей» photo_camera 18:27 Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де 18:02 «Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення photo_camera 17:20 Хто постачає дрони Хмельницькій міськраді? Ми перевірили
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up